Családi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteresCsaládi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteres
Családi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteres
18 900 000 Ft
189 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteres
Családi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteres
18,9 M Ft
189 E Ft/m2
  • 29 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Telekgerendás, 100 négyzetméteres

100 m2alapterület
2szoba
felújítandó
1390 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Telekgerendáson eladó egy részben felújított, 2 szobás kockaház, amerikai konyhás nappalival, cirkófűtéssel + vegyes kazánnal. 

Irányár: 18,9 MFt

Tel:

 

A békéscsabai agglomerációban, Csabától Szeged irányába, a 47-es főúton haladva, Csabától mindössze 10 km távolságra, autóval 10 percnyire található Telekgerendás. A csendes, nyugodt településnek nem csak főútja, és buszjárata, hanem vasútállomása is van. 

 

A hetvenes években épült kockaház óvodától, iskolától, orvosi rendelőtől, bolttól, postától 600-700 méterre helyezkedik el. Kimondottan biztonságos a lakókörnyezet. 

 

Az épületet 2022-ben újították fel. A víz-, szennyvíz-, villanyvezetékek cseréjét elvégezték, és a kőműves munkálatokat. A falak áthelyezésével kialakítottak a mai kor igényeinek jobban megfelelő belső elrendezést. Egylégterű amerikai konyhás nappali, két külön bejáratú szoba és egy, a korábbinál tágasabb fürdő lett. A padlóburkolatok modern megjelenésűek, a szobákban laminált padló a többi helyiségben járólap van. 

 

A külső nyílászárók a két szobaablakon és a bejárati ajtón kívül korszerű műanyagok. A falakat már csak festeni, glettelni kell. A konyhabútor váza elkészült, a mosogatót beépítették és világos, famintás munkalapot fektettek rá. A felső részt, illetve a frontokat mindenki a saját ízlése szerint készíttetheti el. A villanyvezetékek a falon belül újak, a kapcsolók, dugaljak még hiányoznak. A fürdőszobát felszerelvényezték, a csempe is a helyére került, itt már csak festeni kell. A meleg vizet korszerű villanybojler állítja elő. Igazán különlegessé teszi a fürdőszobát a kád felett elhelyezett, kertre néző, nagy ablakfelület, ami bőségesen ellátja természetes fénnyel, és egyben hangulatosabbá is varázsolja a helyiséget. 

 

A kocka alakú lakás L alakban folytatódik, ebben a részben nem igazán történtek felújítások. Itt foglal helyet az előszobán és a főbejáraton kívül egy műhelynek, nyári konyhának is alkalmas 11 nm-es kazánház, és egy hűvös kamra. A kazánházban vegyes kazán és gázkazán is van, mindkettővel működik a központi fűtés.  

 

Az épület hátsó - széltől, kíváncsi tekintetektől - védett részén, a bejárati ajtó előtt egy 20 nm-es fedett terasz ad lehetőséget a szabadidő kinti eltöltésre, rossz idő esetén is. Bent sem szűkös a hely, 24 nm az amerikai konyhás nappali, ez is elegendő egy baráti, családi összejövetelre. 

 

Nagy keletje van a közeli Békéscsabán az ehhez hasonló kockaházaknak, akiknek ott nem sikerült emiatt hozzájutni, azoknak is ajánljuk a figyelmébe! 10 perces autóútra Csabától, sokkal kedvezőbb áron tehet most rá szert. A felújítások zömét, a fáradtságosabb részét elvégezték. A sokkal izgalmasabb esztétikai dolgok várnak csak Önre! Aki egy megbízható állapotú kertes házra vágyik, amire már csak kevés pénzt és energiát kell költeni, ne szalassza el, tekintse meg!

 

 

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022