Szentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobásSzentendre családi ház eladó, 3+4 szobás
Szentendre családi ház eladó, 3+4 szobás
219 000 000 Ft
952,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
Szentendre családi ház eladó, 3+4 szobás
Szentendre családi ház eladó, 3+4 szobás
219 M Ft
952,2 E Ft/m2
  • 21 fotó
  • Térkép
+36 30 851 5311
ReferensRupert Erika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Szentendre családi ház eladó, 3+4 szobás

230 m2alapterület
3 és 4 fél szoba
Újszerű állapotú
2350 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

SZENTENDRÉN CSODÁLATOS PANORÁMÁS LUXUS SZÍNVONALÚ CSALÁD HÁZ ELADÓ!

Szentendre legszebb részén, Skanzen határában csendes mellékutcában kínáljuk megvételre ezt az egyedi tervezésű családi házat. Ajánlom mind azoknak, akik nyugalomra vágynak a fővárostól mégse messze szeretnének minden igényt kielégítő otthont találni.

A ház a tájba illő gyönyörű panorámás, déli fekvésű telken helyezkedik el. Kilátás nyerünk itt a Skanzenre, Kőhegyre, a Dunára és Budapestre is. A tervezés során koncepció része volt, hogy a környező tájra néző panoráma szerves része legyen az enteriőrnek, így a ház szinte valamennyi helyisége napfényes, panorámás" kilátó" lett.

A ház a gondos, átgondolt tervezésnek és kivitelezésnek köszönhetően több építészeti és lakberendezési magazinban is megjelent.

A luxus kivitelű otthon, a legkorszerűbb természetes anyagok felhasználásával készült. A terepre simuló, szinteltolásokkal tagolt épület földszintjén kapott helyet a közösségi zóna, valamint szeparáltan a privát helységek, háló, fürdő, szauna, gardrób.

A nappali a konyha és az étkező tere dupla belmagasságú elegáns tér. A kandallós nappalit csak egy szinteltolás különíti el látványban az étkező-konyha terétől.

Az emeleten találhatók a hálószobák a gyerekszoba, a szülői hálószobák és a dolgozó valamint a további kényelmet biztosító fürdőszoba.

Az enteriőrt beépített méretre készült egyedi bútorok, tapéták, textilek, színek teszik különlegessé az itteni ÉLETTERET.

A kert parkosítva. Különleges növények, minden évszakban virágzó fák, bokrok, cserjék szín kavalkádja, kerti tó, tavirózsák, aranyhalak, gyermekjátszó teszik az itt-tartózkodást a felejthetetlen feltöltődéssé. Pergolás terasz és a kerti sütögetőt is hozzájárulnak az otthoni pihenéshez.

Környezettudatos döntésnek köszönhetően a házat hőszivattyú fűti és hűti. A bejövő víz a szűrőknek köszönhetően lágyított és tisztított, a kimenő víz pedig szennyvíztisztító eljáráson megy keresztül.

Az ingatlanhoz kétállásos garázs, tároló és egy 10 m2-es szerszámos ház is tartozik.Ha felkeltettem érdeklődését, kérem, hívjon akár hétvégén is.

  • egyéb fűtés
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020