Eladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobásEladó családi ház Szécsény, 3 szobás
Eladó családi ház Szécsény, 3 szobás
24 000 000 Ft
240 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Szécsény, 3 szobás
Eladó családi ház Szécsény, 3 szobás
24 M Ft
240 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 30 544 5736
ReferensDávid Viktória
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Szécsény, 3 szobás

100 m2alapterület
3szoba
állapotú
1200 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálom kizárólag a Balla Ingatlan Iroda portfóliójából egy a Szécsény településén lévő pösténypusztai, felújított családi házat.
Az ingatlan alapterülete 100 nm plusz 20 nm nagyságú garázs. Az alapterület a földszint és tetőtér hasznos része. Elosztása kedvező és hangulatos. A bejárati ajtón keresztül lépve közvetlen az amerikai stílusú konyhában és nappaliban találjuk magunkat. Ezen szinten találhatunk egy sarok kádas fürdőszoba. A tetőtérre egy korlátos, felül kis kapus csigalépcső vezet. Jelenleg itt is egy kis kuckó kialakításra került, illetve két gyerekszoba és egy nagy hálószoba , saját fürdővel és gardrób szekrénnyel. A ház minden kényelmet kiszolgál. Nyáron hűvös télen pedig a központi fűtés és a szigetelt fa nyílászárók miatt 24-25 Celsius fok a minimum.
Az ingatlant 2018-ban felújították. Falazata kívül-belül szigetelt, a padló járólappal és laminált padlóval burkolták le, belső falazata igényesen színezve és tapétázva.
A nagy telket parkosították, tavakat létesítettek, teraszt,nyársalót,bográcsozásra alkalmas részt építettek ki.Tégla fallal határolták el a közúttól. Az udvaron hintaágy és gyermekek részére fa játszótér lett kialakítva. Mindezek az ingatlanhoz tartozik, A berendezési tárgyak,gépek megbeszélés tárgyát képezik, ha a vevő igényt tartana rájuk.

Ha felkeltettem az érdeklődését keressen bizalommal! Hétköznapokon 09:00-17:00

  • komfortos
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021