Eladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház SzalkszentmártonEladó 2 szobás családi ház Szalkszentmárton
Eladó 2 szobás családi ház Szalkszentmárton
11 000 000 Ft
137,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 2 szobás családi ház Szalkszentmárton
Eladó 2 szobás családi ház Szalkszentmárton
11 M Ft
137,5 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 70 418 2601
ReferensSzilágyi Tamás
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó 2 szobás családi ház Szalkszentmárton

80 m2alapterület
2szoba
állapotú
1000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szalkszentmártonban összközműves jó kiállású parasztház eladó, rendezett szép utcában!
Szalkszentmárton belterületén, az Alkotmány utcában klasszikus parasztház, mely az utca utolsó lakóháza, így a verandáról a kilátás már nem a szomszéd ház falára tekint, hanem a falu határától induló végtelen szántókra,ezzel kölcsönözve igen kellemes hangulatot az ingatlan teljes légkörének.
Így valóban elmondható, hogy rendkívül csendes, nyugodt családias otthon alakítható ki. Az Alkotmány utca egy szép betonozott családi házas igényes utca, melynek ez az ingatlan az utolsó háza, így gyakorlatilag egy szomszédmentes csendes portát kapunk melynek udvarát körülvevő szántók kifejezetten nyugodt hangulatot kölcsönöznek az 1000 négyzetméteres udvarnak. Mindezt úgy, hogy belterületen vagyunk, és kocsival három perc, míg gyalog tíz percnyire vagyunk a faluközponttól! Ezek az adottságok igazán egyedivé teszik az ingatlant!
A ház felújításra szorul, viszont jó hír hogy az eredeti 80 centi méteres vályogfal, még nem esett áldozatául semmilyen szakszerűtlen javításnak, toldozásnak-foldozásnak. Természetesen mivel régóta lakatlan az ingatlan, így a bezárt ingatlanban mindenhol megindult a vakolat, így azt teljesen újra kell csinálni, de ez szerkezetileg meg sem kottyan a 80 centis falaknak.
A tető is masszív, beázásmentes.
Gáz konvektorok vannak, a víz már műanyag vezetéken jön be, illetve a villanyóra már ki van cserélve 32 Amper teljesítményűre, mely már bőven elég egy ekkora háznak. Természetesen a ház rá van kötve szennyvíz hálózatra.
A verandáról belépve a tágas konyhába lépünk, ahonnan nyílik egy nagy szoba utcafronti ablakkal, illetve a jelenleg fürdőnek becsövezett kis helyiség. A verandáról külön nyílik még egy tágas külön szoba, melynek ablaka az udvarra tekint.
Így összesen 80 négyzetméter hasznos lakóterületünk van jelenleg veranda nélkül. A telek tökéletesen szabályos téglalap 20x50 méteres. A ház folytatásaként még 15 méter hosszan melléképület egység áll, mely épületként hivatalosan fel van tüntetve a térképrajzon.
Az ingatlan belterület lakóház és udvar megnevezésű, így jogilag minden jelenleg elérhető támogatási, és hitelezéséi formának megfelel.
Keressen bizalommal!

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023