Siófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladóSiófok 5+2 szobás családi ház eladó
Siófok 5+2 szobás családi ház eladó
65 000 000 Ft
416,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
Siófok 5+2 szobás családi ház eladó
Siófok 5+2 szobás családi ház eladó
65 M Ft
416,7 E Ft/m2
  • 28 fotó
  • Térkép
+36 70 459 1290
ReferensHorváth Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Siófok 5+2 szobás családi ház eladó

156 m2alapterület
5 és 2 fél szoba
állapotú
804 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Siófokon 156 m2-es, 2 külön lakrészes családi ház, 804 m2-es telken ELADÓ!
Az ingatlan a Kiliti városrészben helyezkedik el, jó környéken, állandóan lakott, családi házas övezetben. A városrészben posta, gyógyszertár, orvosi rendelő, iskola, óvoda, bevásárlóközpont buszmegálló biztosított.
A BALATONI szabad strand és a Belváros is autóval 5-10 percen belül megközelíthető.

Az 1981-ben épített földszinti lakrész engedélyes tervek alapján, 1991-ben tetőtér ráépítést kapott, mely a földszinttől elkülönített bejárattal, az utcafront felől megközelíthető.
A földszinti lakás az épület hátsó oldaláról, a kert felől közelíthető meg, egy nagy előszobán keresztül. A földszinti lakrész 81,5 m2(+16,5 m2 terasz), melyben egy nappali étkezővel, 2 oldalról is nyitott konyha, külön kamra, 2 hálószoba, fürdőszoba, külön WC, tároló, közlekedők és a nappaliból nyíló, déli tájolású, nagyméretű terasz került kialakításra, a nyolcvanas évek építési technológiájával, anyagaival megépítve és azóta is folyamatosan karbantartva. A földszinti lakás fűtését gáz cirkó kazán biztosítja radiátoros hőleadókkal, termosztáttal manuálisan vezérelve. A használati melegvizet villanybojler biztosítja.
A 74,6 m2(+4,5 m2 loggia) tetőtér az utcafronti homlokzatról induló, zárt lépcsőházon keresztül közelíthető meg. A tetőtéri lakás helyiségei egy hosszú közlekedőről nyílnak: egy nagy nappali étkezővel, nappaliból nyíló erkély, 2 + fél hálószoba, egy fürdőszoba, külön WC, konyha és kamra. A tetőtéri lakás fűtését helyiségenként konvektorok biztosítják, a használati melegvizet a fürdőszobában elhelyezett gázbojler biztosítja.
A 2 lakrész külön árammérőkkel rendelkezik, a víz- és a gázmérők közösek, de igény szerint külön mérővel is felszerelhetők a közműszolgáltatókkal engedélyeztetve.
A házban fa- illetve műanyag külső nyílászárók kerültek beépítésre, egyrészt redőnyös, másrészt reluxás sötétítési megoldással. A burkolatok kivitelezése: parketta, kerámia és szőnyegpadló.
A főépület 2008-ban kívülről felújításra került: az É-i oldalon DRYVIT hőszigetelést, a homlokzat teljes felülete új színezést, a palatető pedig bitumenes zsindely fedést kapott.
A főépület oldalában még egy különálló garázs és a lépcsőház alatt egy kisméretű barkács-helyiség került kialakításra.
A 804 m2-es telek összközműves. A telek területe több zónára osztott: a nagykapun keresztül bejutva egy 2-3 gépjármű elhelyezésére alkalmas felszíni parkolóhely került kialakításra, a földszinti bejárat mellett egy több m2-es szőlőlugas ad helyet a grillezési és a kültéri főzési lehetőségnek. Innen külön kapun juthatunk be a veteményes kertbe, mely mellett több rendezett sorban szőlőtőkék sorakoznak, melyeken jelenleg is bő termés várható. A szőlőtőkék között több termő gyümölcsfa magaslik. Az épület É-NY-i oldalán, a nagy diófa alatt, pihenésre, kiülésre alkalmas placc került kialakításra kültéri asztalokkal, székekkel. A kertben a gyermekekre is gondoltak a letelepített hintával, szabad területtel.
A telken még egy könnyűszerkezetes garázs (tároló) és egy kisebb méretű, téglaépítésű szerszámtároló került felépítésre.
Az ingatlan ajánlott több generációs család állandó lakhatására, nyaralására vagy befektetésként, rövid vagy hosszútávú kiadásra is.
Amennyiben az ingatlan a leírás és a fotók alapján felkeltette az érdeklődését és a meg kívánja tekinteni, várom hívását időpont egyeztetés céljából!

Referencia szám: M202458-IT

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021