Eladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobásEladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobás
Eladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobás
32 900 000 Ft
329 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobás
Eladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobás
32,9 M Ft
329 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 347 6554
magánszemélyTolnai Péter Pál
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Mosonmagyaróvár, Fatelep utca, 4 szobás

100 m2alapterület
4szoba
állapotú
tégla építésű
197 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Figyelem, a megadott ár, irányár!
Ésszerű keretek között, alkuképes!
A tehermentes ingatlanról közvetlenül a tulajdonostól érdeklődhet!

A közelmúltban aszfaltos burkolatot kapott, barátságos utcában lévő családi ház Mosonmagyaróvár csendes, ennek ellenére kimondottan frekventált környékén található. Az utca végén folyik a Mosoni-Duna, így a természet közelsége adott a kikapcsolódáshoz. A közelben óvoda, bölcsőde, iskola és bolt is található.

Az ingatlan 1975-ben épült, időtálló 38-as blokktéglából. A földszinti alapterülete 64 m², melynek több mint a fele alatt a későbbiekben egy akár műhelyként, (kis ráfordítással) konditeremként, vagy tároló helyiségként is hasznosítható pince található. A földszinten helyet kapott egy előtér, közlekedő, konyha-étkezővel, mosókonyha, fürdőszoba és kettő méretes hálószoba. Az emeleten (tetőtérben), melynek hasznos alapterülete cirka 40m2 került kialakításra egy remek fekvésű nagyobb háló szoba erkély kapcsolattal, egy kisebb gyerek szoba, ill. egy fürdőszoba. A házban összesen tehát négy hálószoba, két fürdőszoba, és egy konyha található. A teljes alapterület több, mint 100m2.

A fűtés jelenleg egy három éves vegyes tüzelésű kazánnal megoldott, de mivel a telken belül található a gázcsonk, lehetőség van a gázfűtés kialakítására is. A hő leadás radiátorokkal megoldott, a csövezés a modern kor elvárásainak megfelelően a falban került elvezetésre.

A telek területe 197m2, melyen található 2db jól hasznosítható kisebb melléképület is. A telek kis mérete ellenére számos nagyszerű lehetőséget rejt magában, de jelen állapotában is alkalmas a pihenésre, hobbira. A ház előtt precízen telepített és az önkormányzat által engedélyezett burkolat található gyeprács és térkő formájában, így a parkolás két autó részére biztonságosan megoldott. Zárható garázs kivitelezésére nincsen lehetőség, fedett autóbeálló létesítése esetleg megoldható.

A lelkiismeretesen karbantartott, masszív és időtálló ház jelen formájában is jól élhető, azonban magasabb igények esetén, megtérülő beruházás formájában (pl. homlokzati szigetelés, gázfűtés), magasabb komfortszintre is emelhető.

  • házközponti
  • Tulajdonostól
  • Épület szint: 2. emelet
  • erkély: 14 m2
  • parkolás lakáshoz van kültéri parkoló

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020