Monori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteresMonori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteres
Monori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteres
77 000 000 Ft
513,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Monori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteres
Monori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteres
77 M Ft
513,3 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 960 5739
ReferensDankó András
Telefonálok

Eladó családi ház
Monori eladó családi ház, 4 szobás, 150 négyzetméteres

150 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
560 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Monor kertvárosában, 3 szoba+nappalis, igazi családi otthon, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtértől néhány km-re, az új M4 nyomvonalán, Budapest vonzáskörzetében, csendes utcában, szép környezetben, közel mindenhez, a legjobb helyen.
Az ingatlanunk természetesen TÉGLA falazatú, szigeteléssel, cirkó fűtéssel, műanyag, redőnyözött nyílászárókkal, 150 m2 alapterületen, a ház két oldalában belső garázsokkal, 3+2 autó számára fedett, védett beállási lehetőséggel. Melléképületünkben egy szauna is beépítésre került kényelmünk érdekében.
Az épület belső elrendezése kitűnő, az alsó szinten is található hálószoba, 1 dolgozósarok, plusz a nappali, konyha, étkező kaptak benne helyet, az emeleten további két szobával és egy hall helyiséggel, mindezekhez 2 fürdő tartozik, melyek közül az egyik káddal felszerelt, a másikban zuhanykabin található. Minőség jellemzi a burkolatokat, a csempét, a festést, igényes kivitelben.
A konyha magával ragadó helyet foglal el a házon belül, bútorai, beépített gépei vagyonokat képviselnek, itt öröm a sütés-főzés, és kis családunk kiszolgálása egy finom ebéddel vagy vacsorával a napfénnyel körbefont étkező asztalnál, a nappali szegmensében, vagy kint a teraszon éppen.
Az ingatlan kimondottan otthonos, hangulatos, ugyanis tulajdonosa családja érdekeit szem előtt tartva alakította ki minden szegletét, a családias élethez igazította minden helyiségének fekvését, elrendezését, már csak a bútorainkat kell hozni, s belakni a házat, nem lesz nehéz.
Csak álmodnunk kell egy nagyot és merészet, most a bekerülési érték töredékéért megvásárolhatjuk ezt a modern, újszerű családi házat.
Higgyen a szemének, a fotók az ingatlant gyönyörűen bemutatják, de reméljük személyesen is szeretné felmérni azt a csendet és nyugalmat, ami az ingatlant körülveszi, akkor jöjjön el, járjuk körbe együtt leendő otthonukat.
TELJES KÍNÁLATUNKAT MEGTALÁLJA: hazikoponthu
Irodánkba naponta érkeznek újabb ajánlatok, amit igyekszünk publikálni. Előfordulhat, hogy az Ön álomháza ott pihen valamelyik értékesítőnk asztalán. Kérjük hívjon minket!
HITEL ÜGYINTÉZÉS MINDEN ÜGYFELÜNK RÉSZÉRE 14 BANK AJÁNLATÁVAL, DÍJMENTESEN, GARANCIÁVAL.
20 ÉVE AZ ÖNÖK BIZALMÁBAN!
HÁZIKÓ INGATLANIRODA Kft.
2200, Monor, Ady Endre u. 130. (Ady Endre - Szélmalom u. sarok)

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021