Eladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobásEladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobás
Eladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobás
49 900 000 Ft
175,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobás
Eladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobás
49,9 M Ft
175,1 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 479 3501
ReferensPapp Gyula
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Mogyorósbánya, 4+1 szobás

285 m2alapterület
4 és fél szoba
Felújított állapotú
993 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Medencés, szaunás, panorámás, 5/6 szobás, 280 nm-es családi ház eladó Mogyorósbányán

A völgyben épült családi ház nyugalmat, erőt és biztonságot sugároz, mindemellett kikapcsolódást is biztosít minden lakójának, és a vendégeknek egyaránt. A fűtött, beltéri úszómedence egész évben biztosítja a sportolás lehetőségét. A beépített finn szauna pedig segít megőrizni a család egészségét. Bár a környék nagyon békés, a tulajdonos semmit sem bíz a véletlenre, így a ház biztonságát több zónás riasztórendszer, és gyönyörű kovácsoltvas kerítés garantálja. A gondozott udvarra elektromosan nyíló kapun keresztül jutunk be, a hatalmas garázs szintén elektromosan nyílik. Az udvarban két tároló is helyet kapott, valamint a locsolás megkönnyítésére egy ásott kút is biztosított. Az udvar hátsó részén konyhakert biztosítja a friss zöldséget.

A ház 1992-ben épült téglából, szerkezetileg és műszakilag kiváló állapotú, hiszen folyamatosan fejlesztették és gondozták. A közelmúltban kívülről 8 cm dryvit szigeteléssel látták el, és a nyílászárók is cserére kerültek. A földszinti lakótér minden burkolata kiváló minőségű és makulátlan állapotú, a félszuterén lakrésze pedig nemrég készült el. Az utcafronton üzlethelyiség került kialakításra saját külön bejárattal, valamint a fölszinti és a félszuterénszinten lévő lakrész is külön bejáratú.

A tetőtéri szobák befejezése az új tulajdonosra vár. Jelenleg egy 40 nm-es, egy légterű helyiség, melybe a villany és a fűtés került bevezetésre. Parkettázás, és megosztás esetén gipszkartonfalazás után teljes értékű szobákká válnak.

A házat elsősorban nagycsaládosoknak ajánlom, illetve több generáció kényelmes együttélését is biztosíthatja.

Mogyorósbányán igényelhető a Falusi CSOK!!!

Megtalálta a céljai megválósítására alkalmas ingatlant, de a vásárláshoz hitelre van szüksége?
VEVŐINKNEK MINDEN SZOLGÁLTATÁS DÍJMENTES!
DÍJMENTES Hitel Centrumunk banksemleges tanácsadással, és teljes körű hitel, és CSOK ügyintézéssel áll az Ön szolgálatára! A megfelelő feltételekkel CSOK igénybe vehető!
Hívjon bátran a hét bármelyik napján, hogy ez a remek lehetőségeket kínáló ingatlan az Öné lehessen.

49900000 Ft
Érd.: Papp Gyula


Referencia szám: HZ518022

  • gáz (cirko)

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020