Eladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobásEladó családi ház, Mogyoród, 1 szobás
Eladó családi ház, Mogyoród, 1 szobás
18 900 000 Ft
630 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Mogyoród, 1 szobás
Eladó családi ház, Mogyoród, 1 szobás
18,9 M Ft
630 E Ft/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 579 9741
ReferensTünde Barna
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Mogyoród, 1 szobás

30 m2alapterület
1szoba
állapotú
611 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Budapesttől mindössze 15 percre, közel az M3-as mogyoródi kijáratához, valamint a Hév-állomáshoz eladóvá vált egy kedves kis ház, kellemes, privát szférát biztosító kerttel. Kerten belül találunk egy lugast, melyet kocsibeállóként használtak, melléképületet alatta pincével, gyümölcsfákkal, valamint fúrt kúttal.

A kertnek két utcára is van bejárata, ezáltal a hátsó bejáratnál pl. különálló garázs is könnyedén kialakítható. A kert mérete és elhelyezkedése jelenleg is több autó parkolását teszi lehetővé.

Az ingatlan két bejárattal rendelkezik, az egyik egy kis erkélyen keresztül a szobába, a másik pedig egy fedett teraszról az előszobába nyílik. Innen egy nagyméretű szobába, fürdőszobába (WC-vel együtt), és konyhába jutunk.

A konyhában és a szobában gázkonvektor biztosítja a fűtést, de a komfortérzetet növeli a szobában elhelyezett kandalló is.

Hívjon bizalommal, nézzük meg együtt megfelel-e elképzeléseinek!
Érd.: Barna Tünde Tel:

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021