Mogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladóMogyoród 4 szobás családi ház eladó
Mogyoród 4 szobás családi ház eladó
39 000 000 Ft
390 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Mogyoród 4 szobás családi ház eladó
Mogyoród 4 szobás családi ház eladó
39 M Ft
390 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 20 579 9741
ReferensTünde Barna
Telefonálok

Eladó családi ház
Mogyoród 4 szobás családi ház eladó

100 m2alapterület
4szoba
állapotú
978 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Mogyoród közkedvelt, gyorsan fejlődő részén, 15 percnyire a fővárostól, közel az M3-as felhajtóhoz, megvételre kínálom ezt a kellemes, nyugodt hangulatú családi házat.

Maga az épület a 90-es években épült, bár azóta már átesett egy felújításon. A tetőteret 2012-ben alakították ki. A házba a kellemes, 18nm-es teraszról jutunk be ahol konyhával egyben (24nm) találjuk a nappalit, valamint a 6nm-es fürdőszobát. A nappaliból jutunk fel a második szintre, ahol egy 11 és 15 nm-es szobát találunk kis közlekedővel. Az emeleten lévő erkélyről csodás panoráma tárul elénk.

A kertre néző terasz hangulatos, előtte a polikarbonáttal fedett 7m X 2,5m-es betonból épült medencével. Innen nyílik egy külön bejáratú 10nm-es szoba, mely jelenleg irodaként funkcionál. A szép nagyméretű telken jelenleg karámmal lekerítve egy kis póni is helyet kapott - bár ő nem eladó!

Az épület lakóterülete 70nm, alatta egy 30nm-es pincével, ahol helyet kapott egy kis mosókonyha, egy üzlethelyiség, valamint a ház gépészeti rendszere (hidrofor, 2 elektromos bojler, hőcserélő - mely különösen télen hasznos). A fűtés központi vízrendszerrel megoldott, automata vízteres pelletkandalló, illetve a nappaliban egy fatüzelésű vízteres kandalló biztosítja a meleget. Az emeleten inverteres hűtő-fűtő klímát találunk, melyet a lépcsőnél alakítottak ki így alkalmas az alsó és felső szintet egyaránt hűteni, vagy fűteni.

Az esővizet beton ciszterna gyűjti, így locsolásra alkalmas. A vízellátást egy 50m-es fúrt kút biztosítja, az emésztő pedig az utcafronton található, így könnyen megközelíthető, tisztítható.

A ház gyönyörű madárcsicsergős, erdei környezetben helyezkedik el, kedves és csendes szomszédokkal. A hely adottságaira való tekintettel befektetésnek is mindenképp kiváló!

Hívjon bizalommal, ha felkeltettem érdeklődését!
Érd.: Barna Tünde Tel:

  • egyéb fűtés

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021