Makó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladóMakó 3 szobás családi ház eladó
Makó 3 szobás családi ház eladó
49 800 000 Ft
498 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
Makó 3 szobás családi ház eladó
Makó 3 szobás családi ház eladó
49,8 M Ft
498 E Ft/m2
  • 16 fotó
  • Térkép
+36 30 691 9293
ReferensFerenczi Gábor
Telefonálok

Eladó családi ház
Makó 3 szobás családi ház eladó

100 m2alapterület
3szoba
Felújított állapotú
380 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Makó belvárosában eladó egy teljesen felújított családi ház, rendezett, könnyen kezelhető portán. Az elhelyezkedése zseniális, hiszen iskola, óvoda, boltok pár perce vannak és a városközpont is 5-10 perc gyalogosan is!

A bejutás egy szárazkapun keresztül lehetséges, ahol a gépjárművünket is tárolhatjuk, bár önálló hőszigetelet garázs is helyt kapott, valamint egy műhely helyiség is. A ház előtt 3 autó parkolására alkal-mas tèrkövezett beálló van. A kertben mèg van egy 15m2-es konyhából nyíló,fedett terasz, amihez egyedileg kèszített kerti ülőbútor ès beèpített grillsütő is tartozik.

A ház felújítása során teljesen új alapot kapott és az eredeti èpület főfalakig lett visszabontva, ez 50 cm vastag falazatú, amire új betonkoszorú ès komplett tetőszerkezet került, Creaton hódfarkú cserepekkel. A ház többi fala Wienenberger téglából került megépítésre. A felújítás során az összes víz,-villany,-gázvezeték cseréje, modernizálása megtörtént.
Két nagy hálószoba található a földszinten, valamint egy társalgó, melynek központi eleme a csodálatosan szép kialakítású kandalló. A wc és a fürdőszoba teljesen elkülönülnek egymástól. A fürdőszobában sarokkád lett beépítbe. A kerámiával burkolt részeken kellemsen érződik a padlófűtés melege. A konyha olyan tágas lett, hogy egy nagy étkező asztal is kényelmesen körülülhető és a konyha ablakaiből a gyönyőrű szép kertre láthatunk rá. Az emeleti hálószoba pedig maga a nyugalom szigete, hiszen a ház többi részétől elkülönül!
Nagyon jó szívvel ajánlom ezt a házat mindenkinek, aki tényleg csak költözni szeretne!
Nálunk a legkedvezőbb feltételekkel vehet fel hitelt! Teljes ügyintézéssel várjuk ügyfeleinket! Hívjanak bizalommal!

  • összkomfortos
  • gáz (cirko)
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022