Családi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteresCsaládi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteres
Családi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteres
395 000 EUR
2,5 E EUR/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
Családi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteres
Családi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteres
0,4 M EUR
2,5 E EUR/m2
  • 15 fotó
  • Térkép
+36 20 935 3869
ReferensLudvai József
Telefonálok

Eladó családi ház
Családi ház eladó Kővágóörs, 156 négyzetméteres

156 m2alapterület
4 és fél szoba
903 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Bőven száz év feletti kőépület felújításával, bővítésével jött létre a Balaton-felvidék egyik legkedveltebb falujában, Kővágóörsön ez a gyönyörű családi ház. A térség jellemző építőanyagából, a vörös kőből rakott vastag falazat rendkívül masszív összhatást, a külső-belső részletek szinte kúria jelleget kölcsönöznek a cseréptetős épületnek. A korabeli, tehetős falusi építészet jegyei fedezhetők fel szinte minden elemében: a remekül megépített, boltíves verandában, a gyönyörű, osztott, spalettás ablakokban, a mindenütt fagerendás mennyezetekben. A választott burkolóanyagok fajtája és színe is ezt a hatást erősíti. A lakótér alapterülete úgy az alsó, mint a felső szinten 78-78 m2, ezt növeli a nagyméretű, remek veranda és az alsó nagyszobához kapcsolódó, dél-kelet felé néző terasz. Mindkét lakószinten van fürdőszoba. A téli komfortot cirko gázkazánnal táplált központi fűtés biztosítja, ami kiváltható az egyik földszinti szobában található vízteres cserépkályhával. Igény szerint egy , a konyhában található kandalló is hadra fogható.
A lábazati szinten van egy nyitott és egy zárt tároló, a kettő között pedig lemehetünk egy bő 40 m2-es száraz, boltíves pincébe.
Az udvaron található még egy - korábban pajtaként használt - szintén felújított és ugyancsak vörös kőből rakott, egy légterű épület a megelőzőből válogatott és visszarakott cseréptetővel. Itt is  gyönyörűen megmunkált faszerkezettel és egy hangulatos galériával is találkozunk. Egy kis konyha, illetve "sütögető" sarok teszi színesebbé az itt eltöltött időt. A kandallóval fűthető épületből akár egy vendégház is kialakítható.
Az udvar közepén található hatalmas diófa a meleg nyári napokon kellemes árnyékot ad. A 903 m2-es telek szépen parkosított és még egy málnás-gyümölcsfás sarkot is rejteget.
Az ingatlan egy, a főutcába torkolló zsákutcában van, így a nyugalom abszolút biztosított, de a faluközpont is pár perc séta.
Kővágóörsről bármerre indulunk, pár kilométeren belül hasonlóan megkapó településeket (Révfülöp, Köveskál, Kékkút) érünk el, a pálkövei és a révfülöpi strandon a fürdési lehetőség is adott.
A leírás és a fotók csak kísérletet tesznek az ingatlan adottságainak bemutatására és az érdeklődés felkeltésére. Ha ennél több információra van szüksége,  szívesen közreműködök egy személyes megtekintésben.

  • Épület szint: 2. emelet
  • terasz

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023