Kétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladóKétsoprony 4+2 szobás családi ház eladó
Kétsoprony 4+2 szobás családi ház eladó
16 900 000 Ft
140,8 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
Kétsoprony 4+2 szobás családi ház eladó
Kétsoprony 4+2 szobás családi ház eladó
16,9 M Ft
140,8 E Ft/m2
  • 35 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Kétsoprony 4+2 szobás családi ház eladó

120 m2alapterület
4 és 2 fél szoba
állapotú
1000 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Kétsopronyban eladó egy 120 nm-es kockaház, beépített padlástérrel, garázzsal, melléképületekkel, négyféle fűtéssel. 

Irányár: 16,9 MFt

Tel:

 

Kétsoprony központjában, az óvodától, iskolától, orvosi rendelőtől 200 méterre, buszmegállótól, bolttól, orvosi rendelőtől pedig csupán 400 méterre található a hetvenes években épült kockaház. A 44-es főúttól 2,5 km-re helyezkedik el, csendes környéken, mégis remek közlekedéssel! A megyeszékhelytől, Békéscsaba peremétől 15 km-re, a közigazgatási központjától pedig 18,8 km-re van. Akinek van autója, és a békéscsabai árakat magasnak találja, fontolja meg, hogy napi negyedórányi autózással Kétsopronyt választja! Barátságos, biztonságos, a megyeszékhely kertvárosaihoz hasonló település. Az alapvető ellátásokhoz abszolút közelséggel.

 

A hagyományos 10x10-es kockaházat L alakban kibővítették, és padlásterét is beépítették. Így összesen 120 nm hasznos alapterületen, 4 szoba + nappali + ebédlős házat nyertek. A 4 szobából kettő lent, és kettő a tetőtérben található, mindegyik külön bejáratú.

 

A padlásteret teljesen le lehet zárni, ha a fenti részt nem használják. Fent villanykályhák vannak, és vizesblokk csak lent. Így nem szükséges fűteni a fagymentesítés miatt. 

 

A földszinti folyosóban jutott hely a lépcsőfeljárónak is, aminek a használata nagyon kényelmes, mivel nem kellett a hellyel spórolni, nem meredekre építették. Mellette is jól el lehet férni, közlekedésre is kiválóan alkalmas. 

 

A villamoshálózat 3 x 16 A és éjszakai áram is rendelkezésre áll, a villanybojlerhez. 

 

A központi fűtés kétféle üzemű, vegyes és gázkazánnal is működtethető. A gázkazán és a hozzá készült kémény pár éves, de nagyon keveset használták. A kazánház a lakás és az udvar felől is megközelíthető, így nem kell kimenni az udvarra, ha tenni kell a tűzre. 

 

A kertben épített verembe, be lehet tárolni a zöldségeket, gyümölcsöket, itt télen sem fagy el. A nyárikonyhában egy hagyományos kemence is található, amit kívülről lehet fűteni, egy fedett színből, ami méretéből adódóan kocsibeállónak is alkalmas. A lakás bejárata melletti garázsban szerelőakna is van. A garázs mellett egy külső kamra található. Ólak, és 2 tároló is van a tüzelőanyagoknak, terményeknek, szerszámoknak. Akinek inkább műhelyre van szüksége, vagy egyéb helyiségre, az bármelyiket használhatja más célra. 

 

Ajánljuk nagycsaládosoknak a sok szoba és az iskola, óvoda, közelsége miatt! Illetve azoknak, akik csak egy kényelmes méretű, jó elrendezésű kertes házra vágynak, garázzsal, melléképületekkel, a település központjában. Békéscsabai keresőknek is érdemes átértékelniük, hisz egy csabai kockaházhoz viszonyítva, a kettő közötti árkülönbségen 2 új autót vásárolhat! Negyedórát autózva, jó minőségű főúton haladva, már Csabán is van! Tekintse meg!

 

 

 

 

 

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023