Eladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcábanEladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcában
Eladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcában
48 800 000 Ft
287,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Eladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcában
Eladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcában
48,8 M Ft
287,1 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+36 20 980 5773
ReferensRubi Erika
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó 6+1 szobás családi ház Isaszeg a Magyar utcában

170 m2alapterület
6 és fél szoba
állapotú
1120 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Hivatkozási szám: 000111
2 az 1-ben! Összeköltözőknek Isaszegen!
Összeköltözők figyelmébe ajánlanám ezt a lehetőséget, ha 2 generáció szeretne egymás közelében lenni de mégis külön. A telken (amely egyébként 2 helyrajzi számon szerepel) 2 családi ház van, de a telek adottságai miatt kizárólag összeköltözőknek alkalmas. A telek összesen 1120nm, a Nagy ház 170nm 4+1 szoba, 2 fürdőszoba( egy kádas és egy zuhanyzós), wc, konyha, étkező, kamra és a közlekedő. Itt megoldható az is, hogy a földszinten és az emeleti szinten egyaránt legyen konyha. A földszinti ablakok hőszigeteltre lettek cserélve a közelmúltban. Az emeleten maradtak a fanyílászárók. A fűtés gázkonvektorral üzemel. Ez a ház felújításra és modernizálásra szorul.
A kisebb ház nettó 70 nm, 2 nagy méretű szobával, fürdőszoba ( kádas) +wc viszonylag új konyha+ étkezővel, kis kamrával, közlekedővel és egy viszonylag nagy előszobával. Ez a ház jó állapotban van, hosszabb ideig lakható lesz különösebb fejlesztés nélkül is.
Ha szeretne otthon barkácsolni akkor ez az ingatlan kiváló lehet önnek, mert a telek hátsó részében több, tárolásra alkalmas épület van, melyekből kisebb átalakítással akár műhelyt vagy garázs beállót is ki lehet alakítani. Ugyanitt egy kis zöldség tároló pince is van. Parkolás az udvarban megoldható, de a ház előtt is van parkolásra alkalmas terület. Az ingatlan csendes helyen, családi házas övezetben van, de mégis közel a főúthoz, aszfaltozott utcában.
Távolsági és helyi buszmegálló a közelben. Orvosi rendelő, iskola, óvoda kb. 1 km-en belül, üzletek szinte a szomszédságban.
Időpont egyeztetéssel rugalmasan megtekinthető!

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 2. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020