Eladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobásEladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobás
Eladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobás
54 900 000 Ft
422,3 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
Eladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobás
Eladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobás
54,9 M Ft
422,3 E Ft/m2
 • 20 fotó
 • Térkép
+36 30 382 9022
magánszemélyKovacsóczy Farkas
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Inárcs, Harmat utca, 4+1 szobás

130 m2alapterület
4 és fél szoba
Újszerű állapotú
tégla építésű
400 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

KÉREM, INGATLANKÖZVETÍTŐK NE KERESSENEK, KÖSZÖNÖM!
Tulajdonostól eladó egy csodálatos mediterrán házikó, amely Budapest vonzáskörzetében található Inárcson.
A ház 2008-ban épült 30-as Porotherm téglából, 8cm-es homlokzati-lábazati és 20 cm-es mennyezeti szigetelést kapott. A nyílászárók hő és hangszigetelt műanyagból vannak, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva.
Lakóterülete: nettó 112 m2, illetve a nappaliból nyílik egy 18m2-es solar kontroll polikarbonáttal körbe fedett, és egy elhúzható ajtóval teljesen lezárható terasz, amely bezárva télikertként is funkcionál.
A házban három egész és egy fél szoba található a nappalin felül, így kiváló választás lehet nagycsaládosok számára. A fürdőszobában sarokkád, két mosdó, mosógép kiállás, és egy gáz kombi cirkó kapott helyet, amely a fűtésen kívül a meleg vízellátást is biztosítja. A WC a fürdőszoba mellett, különálló helyiségben található. A hatalmas étkezőben van egy épített kandalló, amely szintén alkalmas az egész ház befűtésére, mivel szinte az összes helyiség az étkezőből nyílik. Az étkező egyik oldalról az U alakú nagy konyhával, másik oldalról a szintén egy légtérben lévő, de egy derékmagasságú kis fallal mégis elszeparált nappalival határos. A konyhában gáz főzőlap, villanytűzhely, mosogatógép, szagelszívó és vízszűrő berendezés került beépítésre, az egytálcás mosogatótálca mellett. A konyha mellett van közvetlen az előszoba, amelyből nyílik egy nagy kamra. A bejárati ajtótól néhány lépésre a ház mellett találunk egy 3 m3-es fatárolót és egy ugyanakkora zárt tárolót amelyek össze vannak építve, fából készültek, és harmonizálnak az egész telket körbeölelő fakerítéssel.
Parkolás: Udvaron: 2 autó, ház előtt: 3 autó
További extrák: kültéri medence, automata öntözőrendszer, tűzrakó, riasztó berendezés, nagy-sebességű internet, kábel tv, a nappaliban 5.1-es hangfalkábel a falba becsövezve.
A vételár kifizetését követően, szinte azonnal költözhető!
Az ingatlant csak előre egyeztetett időpontban lehet megtekinteni!

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • délnyugati tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A
 • Rezsi: 25 000 Ft/hó
 • parkolás udvaron

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2019