Gyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi házGyula eladó családi ház
Gyula eladó családi ház
75 000 000 Ft
234,4 E Ft/m2
  • 49 fotó
  • Térkép
Gyula eladó családi ház
Gyula eladó családi ház
75 M Ft
234,4 E Ft/m2
  • 49 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Gyula eladó családi ház

320 m2alapterület
8 és fél szoba
480 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Gyulán, a várfürdőtől 500 méterre, 320 nm-es, kitűnő állapotú, 2 lakásos családi ház eladó. 4,5 szoba + nappali + ebédlő és egy  2 szoba + amerikai konyhás nappalis lakrészből áll. 2 garázzsal, 480 nm-es telekkel, rendezett pihenőkerttel. 

Irányár: 75 MFt

Tel:

Nyilvántartási szám: 6115

 

Gyula belvárosában, a sétáló utcától 180, a városházától 200, a fürdőtől 500 méterre, csendes utcában, buszmegállóhoz közel található az 1990-ben épült, hőszigetelt családi ház. A falazata hőszigetelt, thermoton tégla, plusz külső hőszigeteléssel. A födém hőszigetelt betonból készült, a padlástér kupolaszerűen lett hő szigetelve.

 

Az ingatlan szerkezetileg, és esztétikailag kitűnő állapotban van. A megépítése óta nem laktak benne, egy rövid ideig apartmanozásra használták, így teljesen megkímélt. 2021-ben felújították. A szobákba laminált padlót tettek, történt egy teljes festés-mázolás, a külső homlokzatot hőszigetelték és nemes vakolatozták. A nagyobbik lakásba  nagy teljesítményű, inverteres klímát szereltek fel. 

 

A hőszigetelt külső nyílászárókon zsalugáterek vannak. További érdekessége a családi háznak, hogy a padló helyben öntött műkő, időtálló, a mai trendekbe illő az anyag és színvilága. A villanyvezetékek rézből vannak, éjszakai áram teszi gazdaságosabbá a fogyasztást.

 

A nagy mérethez és szobaszámhoz illően, 3 fürdőszoba és egy mosdó, valamint 4 WC áll rendelkezésre, mindkét lakás mindkét szintjén. A WC minden esetben elkülönül a fürdőszobától, és kézmosóval is felszerelt.  

 

A nagyobbik lakás földszintjén egy 35 nm-es nappali és egy 22 nm-es ebédlő biztosítja a közösségi teret, akár a szűkebb család, akár a barátok, rokonok számára. A tetőtérben 5 szoba nyílik a 9 nm-es előtérből, ami még egy kisebb társalgónak ad helyet.

 

A másik lakás lent egy 41 nm-es amerikai konyhás nappalival, fent pedig 2 külön bejáratú szobával rendelkezik.

 

A két épületet egy rendezett, szélvédett belső udvar köti össze, melynek nagy része szilárd burkolatú, de találunk füves területet is pl. bográcsozó hellyel. Mindkét lakás mellett található egy-egy garázs, ezek 21-21 nm-esek. 

 

A nagyobbik lakrész lépcsőfeljárója alatt kialakítottak egy pince jellegű lomkamrát. Itt elférnek a takarítószerek, de akár a zöldségek számára biztosíthat hűvös, fagymentes helyet. Az ebédlő melletti konyhához, egy viszonylag nagy spájz kapcsolódik. Az ebédlő és a nappali egy impozáns, világos teret alkot, egy széles boltív választja el őket egymástól. Az ebédlőből egy széles,17 nm-es fedett teraszra léphetünk. Ez elég tágas ahhoz, hogy helyet adjon a kerti bútoroknak, és jó idő esetén kényelmes pihenőhelyül szolgál. Üdítő látvány nyílik innen a szépen gondozott kertre. 

 

Nagycsaládosoknak, két vagy több generációnak, ideális otthona lehet itt a belvárosban. Leteheti az autóit, és nem csak a tömegközlekedést, még a kerékpározást is elfelejtheti, ha ide költözik. Pár perc sétával mindent el tud intézni, amire a hétköznapokban szüksége lehet. 

 

Vállalkozó szelleműeknek is ajánljuk! Aki a turisztikába jól fektet be, rövid megtérülési idővel számolhat, valamint folyamatos bevételre tehet szert. A méltán népszerű gyulai várfürdő szálláshelyei régóta keresettek és előreláthatólag ez ezen túl is így lesz. Tekintse meg!

 

 

 

 

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 2. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022