Göd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi házGöd eladó családi ház
Göd eladó családi ház
87 000 000 Ft
790,9 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Göd eladó családi ház
Göd eladó családi ház
87 M Ft
790,9 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 20 350 9926
ReferensMogyoródi Józsefné
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Göd eladó családi ház

110 m2alapterület
5 és 2 fél szoba
Újszerű állapotú
668 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Szeretne távol maradni a város zajától? Szereti a természetet, a csendet? Alsógöd méltán közkedvelt részén eladó egy több generációs családi ház.
Ingatlan előnyei: kiváló közlekedés (közel a vasút Nyugati pályaudvarról 22 perc az út, séta az ingatlanig 5 perc, buszmegálló 500 méterre), csendes, több generáció együttélésére is alkalmas. A tetőtér átalakitásával további 80nm terület még hasznositható. A 23 nm-es nagy terasz, a gyönyörű kert halastóval kiváló kikapcsolódásra összejövetelekre. Kiválóak a tárolási lehetőségek, a kerti kis ház, és a pince (mühely és éléskamra jelenleg) is segiti az optimális helykihasználást. A Duna közelsége rengeteg kikapcsolódási lehetőséget biztosit (Homok sziget, horgászás), a helyi éttermek méltán hiresek. A ház aszfaltozott uton közelithető meg. A ház első szintje irodának, rendelőnek is alkalmas, külön feljárattal is rendelkezik. Utcával szemben van a "Kiserdő", játszótér, 1 km belül van posta, Polgármesteri hivatal, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola könyvtár és bevásárlási lehetőség.
Az OTP IP kedvezményes hitellehetőséggel is segiti ügyfeleit, amennyiben a vételár nem áll még rendelkezésre.

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 4. emelet

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020