Eladó családi ház Etyek, Újhegyi út, 2 szobás
Eladó családi ház Etyek, Újhegyi út, 2 szobás
55 000 000 Ft
611,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
55 M Ft
611,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 474 6668
magánszemélyHerwerth András
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Eladó családi ház Etyek, Újhegyi út, 2 szobás

90 m2alapterület
2szoba
Felújított állapotú
építésű
1150 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó Etyeken, a Gasztrosétányon ez a gyöngyszem!

Az ingatlanról:
A présház és a pince 3 évvel ezelőtt teljes felújításon esett keresztül, gyakorlatilag négy fal maradt az eredei épületből. A pince teljes felújítást kapott, köves padlózatot, és a sérült részeket kijavítottuk, a hiányzó lépcsőt pótoltuk. Az épületet vizesedését injektálásos szigeteléssel megszüntettük, sikeresen. A ház teljesen új víz- és villanyszerelést kapott. A tetőn a sérült részeket cseréltük, a födém és a héjazat teljesen új. Az ingatlant kifejezetten vendéglátás (cukrászüzem) céljára újítottuk fel. A tetőtér hatalmas, további lehetőségeket kínál (vendégtér, iroda, szálláshely).
Első és hátsó vendégterasz, valamint egy raktárként funkcionáló, lebontott, majd újraépített épület tartozik még hozzá, illetve a telek, amely az új építési szabályzatok szerint további bővítési lehetőségeket kínál. Fűtés cserépkályhával illetve elektronikusan megoldott.

Az üzlet:
Engedéllyel rendelkező, a nébihhel egyeztetett helységekkel kialakított (jelenleg) cukrászüzem és üzlettér. Az üzem ergonómikus berendezésű, külön tojásmosóval/gyümölcselőkészítővel rendelkezik, a helyszínre gyártott rozsdamentes, földelt bútorzattal, berendezésekkel. A szellőzés, hűtés korszerűen megoldott.
Az üzem és az üzlet is funkcionálisan, de a dizájnt szem előtt tartva lett kialakítva, így adva meg ennek a munkahelynek a báját. Az üzem érvényes engedélyekkel, haccp tervvel, stb. rendelkezik, amely átruházható az új tulajdonosra.
Az üzlethelységben külön csappal tisztított vizet lehet vételezni, amely a minőségi kávéfogyasztás alapfeltétele.

A vállalkozás:
A Desszert Pince modern cukrászüzem, amely az etyeki hagyományoknak és vendégvárásnak megfelelően a természetes alapanyagok használatát, és a házi jelleg megőrzését tartja szem előtt. Ezzel nyertük el vendégeink elismerését, törzsvendégeink ragaszkodását, és nem utolsósorban egy piaci rést sikerült lefednünk a borvidék szívében. Amennyiben az új tulajdonos igényt tart rá, eb

  • összkomfortos
  • elektromos
  • Tulajdonostól
  • Rezsi: 25 000 Ft/hó

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020