160 000 000 Ft
1 M Ft/m2
  • Térkép
160 M Ft
1 M Ft/m2
  • Térkép
+36 50 120 0999
magánszemélySzőts László
Telefonálok

Eladó családi ház
Érd, cím nincs megadva

160 m2alapterület
5szoba
Közepes állapotú
tégla építésű
2172 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Érd Tusculanum részén, egy helyrajzi szám alatt található dupla méretű telken (2172 m²; ~605 nöl) lévő két különálló családi ház magánszemélytől eladó. A telek téglalap alakú 38 méter széles és kb. 57 méter hosszú.
Az egyik épület az 1940-es években épült 81 nm², a másik épület az 1980-as évek elején épült és 79 nm² alapterületű. Mindkét épület egy része alatt pince van, valamint egy 40 nm² melléképület és könnyűszerkezetes garázs is található az ingatlanon. A két épület külön áram és vízbekötéssel rendelkezik.
Az utcában több távközlési szolgáltató szélessávú internetkapcsolata közül lehet választani.
Az ingatlan a vegyes területi övezetben, annak a határán van. Amennyiben a VT-1/l építési övezetre vonatkozó előírásokat figyelembe veszik, valamint az ingatlanon 300 m2 hasznos alapterületnél nagyobb főépület valósul meg, akkor három szintes társasház, akár több mint 25 lakással alakítható ki.
A VT-1/l építési övezetben az egyes telkek beépíthetőségének a paraméterei a jelenleg hatályos HÉSZ szerint a következőek:
- beépítés módja: szabadon álló
- legnagyobb beépítettsége: -50%
- legkisebb zöldfelületi aránya: 30%
- legnagyobb szintterületi mutató: 1,25
- az épületekre vonatkozó legnagyobb homlokzatmagasság átlaga: 7,5 m
- telekhatártól való építési távolság: +3,75

A telek két oldalsó széle közötti kb. két méteres a szintkülönbség, ez előnyt jelent egy gépkocsi-tároló szint kialakításához, valamint villany- és távközlési oszlopok nem nehezítek a gépkocsibejáró(k) kialakítását, mivel azok az utca túloldalán találhatóak.
Az árát az ingatlan által nyújtott lehetőséghez mérten határoztam meg, ezért elsősorban olyan érdeklődők megkeresését várom, akik utána jártak vagy tisztában vannak ezzel.
A vételár egy részébe új építésű lakás(oka)t, és/vagy jó adottságokkal rendelkező új építésű családi házat esetleg be tudok számítani.
Az ingatlan légvonalban alig 1 km távolságra van Érd városközpontjától, a Kossuth Lajos utca csendesebb, 30 km/h sebességkorlátozású szakaszán.

  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • terasz: 12 m2
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021