160 000 000 Ft
1 M Ft/m2
  • Térkép
160 M Ft
1 M Ft/m2
  • Térkép
+36 50 120 0999
magánszemélySzőts László
Telefonálok

Eladó családi ház
Érd, cím nincs megadva

160 m2alapterület
5szoba
Közepes állapotú
tégla építésű
2172 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Érd Tusculanum részén, egy helyrajzi szám alatt található dupla méretű telken (2172 m²; ~605 nöl) lévő két különálló családi ház magánszemélytől eladó. A telek téglalap alakú 38 méter széles és kb. 57 méter hosszú.
Az egyik épület az 1940-es években épült 81 nm², a másik épület az 1980-as évek elején épült és 79 nm² alapterületű. Mindkét épület egy része alatt pince van, valamint egy 40 nm² melléképület és könnyűszerkezetes garázs is található az ingatlanon. A két épület külön áram és vízbekötéssel rendelkezik.
Az utcában több távközlési szolgáltató szélessávú internetkapcsolata közül lehet választani.
Az ingatlan a vegyes területi övezetben, annak a határán van. Amennyiben a VT-1/l építési övezetre vonatkozó előírásokat figyelembe veszik, valamint az ingatlanon 300 m2 hasznos alapterületnél nagyobb főépület valósul meg, akkor három szintes társasház, akár több mint 25 lakással alakítható ki.
A VT-1/l építési övezetben az egyes telkek beépíthetőségének a paraméterei a jelenleg hatályos HÉSZ szerint a következőek:
- beépítés módja: szabadon álló
- legnagyobb beépítettsége: -50%
- legkisebb zöldfelületi aránya: 30%
- legnagyobb szintterületi mutató: 1,25
- az épületekre vonatkozó legnagyobb homlokzatmagasság átlaga: 7,5 m
- telekhatártól való építési távolság: +3,75

A telek két oldalsó széle közötti kb. két méteres a szintkülönbség, ez előnyt jelent egy gépkocsi-tároló szint kialakításához, valamint villany- és távközlési oszlopok nem nehezítek a gépkocsibejáró(k) kialakítását, mivel azok az utca túloldalán találhatóak.
Az árát az ingatlan által nyújtott lehetőséghez mérten határoztam meg, ezért elsősorban olyan érdeklődők megkeresését várom, akik utána jártak vagy tisztában vannak ezzel.
A vételár egy részébe új építésű lakás(oka)t, és/vagy jó adottságokkal rendelkező új építésű családi házat esetleg be tudok számítani.
Az ingatlan légvonalban alig 1 km távolságra van Érd városközpontjától, a Kossuth Lajos utca csendesebb, 30 km/h sebességkorlátozású szakaszán.

  • komfortos
  • gáz (cirko)
  • Tulajdonostól
  • terasz: 12 m2
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021