Eladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobásEladó családi ház Debrecen, 2 szobás
Eladó családi ház Debrecen, 2 szobás
33 800 000 Ft
563,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Debrecen, 2 szobás
Eladó családi ház Debrecen, 2 szobás
33,8 M Ft
563,3 E Ft/m2
  • 12 fotó
  • Térkép
+36 30 228 8369
ReferensCserven Gábor
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Debrecen, 2 szobás

60 m2alapterület
2szoba
állapotú
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

A Pércsikertben, Kérész utca környékén, 739 m2-es, telken, nagyjából 60 m2 laktérrel rendelkező, 2 szobás, nagy konyhás, kis rezsivel fenntartható családi ház eladó.

A környék hangulatos, nagyon minimális autóforgalommal, tényleg csak az itt lakók járnak. Alig észrevehetően, közlekedik erre néhány kis piros szerelvény, a nyírábrányi vasútvonalon.

A telek jó adottságú, inkább széles, mint hosszú. Az utcafront cirka 35 m, az oldalhatárok párhuzamosan futnak, majdcsak szabályos téglalap alakról beszélhetünk.

Felépítmény gyanánt, szinte a telek közepén helyezték el a lakóházat, mellette épült beton talapzatra egy fa szerkezetű garázs, és régről maradt a jobb oldali telekhatár mentén egy kis tégla épületecske, amit régen haszonállatok tartására használták.

A lakóház a jelenlegi alaprajzát 1975-ben nyerte el, ekkor alakították át és bővítették. A falak hagyományos téglából épültek, alapozása részben tégla, részben beton. A tető 2012-ben lett felújítva, ekkor a szarufákon kívül mindent kicseréltek (lécezés, széldeszkázat, osb lapok, alátétlemzek, csatorna, stb.), és bitumenes zsindely fedéssel látták el. Ugyan ebben az évben a komplett külső homlokzat is le lett szigetelve 5 cm-es Nikecell szigeteléssel, illetve nemesvakolattal szinezve. További munkálatok során a teljes elektromos hálózatot is felújították, a régi aluvezetékeket rézre cserélték.

A fűtést jelenleg gázkonvektorok biztosítják, a használati meleg vizet egy villanybojler. Mindezek mellett a havi rezsi kényelmesen az átlagfogyasztás alatt tartható. Az ingatlan jelenlegi vízellátás hidroforos megoldással történik, azonban a vezetékes víz a kapu előtt, az utcában elérhető.

A lakótér központi helyisége a konyha, ami nagyságából adódóan étkező funkcióval is rendelkezik, valamint közösségi térként is használatos. A ház utcafrontjára esik az egyik szoba, a hátsó fronthoz a fürdő, és a kettő között van egy kisebb szoba. Az elrendezést a mellékelt alaprajzon meg lehet nézni.

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, a tulajdoni lap tehermentes.

Az eladás családi okok miatt SÜRGŐS lenne, az ár megbeszélés kérdése.

Ez a ház ideális azoknak, akik szeretnének a lakótelepek vagy társasházak világából egy saját kis családi házba költözni.

  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2023