Dabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladóDabas 5 szobás családi ház eladó
Dabas 5 szobás családi ház eladó
175 000 000 Ft
357,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
Dabas 5 szobás családi ház eladó
Dabas 5 szobás családi ház eladó
175 M Ft
357,1 E Ft/m2
  • 11 fotó
  • Térkép
+36 70 772 2430
ReferensKecskés Zoltán
Telefonálok

Eladó családi ház
Dabas 5 szobás családi ház eladó

490 m2alapterület
5szoba
2096 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Exkluzív családi ház eladó Dabason. Az ingatlan egy 2096 nm területű, összközműves telken helyezkedik el. A földszinten a közösségi helyiségek, az emeleten a privát élettér található, a ház alatt pedig egy 40 nm-es borospince került kialakításra. A garázsok 2 utcáról is megközelíthetők. Az egész épület fűtése kondenzációs kazánról üzemel, falfűtés, mennyezetfűtés és padlófűtés formájában. A beépített konyhabútor minden igényt kielégítő gépészettel rendelkezik. Az épület külső nyílászárói a modern kor követelményeinek maximálisan megfelelnek, ezeket elektromos vezérlésű árnyékolástechnikával szerelték. A beltéri ajtók minőségi anyagból készültek, alkalmazkodva a belső tér harmóniájához.
Ez az impozáns ingatlan rendelkezik egy uszoda épülettel, ahol a medencén kívül tisztálkodási helyiségek és szauna található. Ennek az épületnek a befejezése az új tulajdonos feladata lesz.
Ez a családi ház 2007-ben épült erős beton alapra, Ytong falazóelemekből, A falazaton helyenként téglaburkolatot alkalmaztak, a tetőszerkezetet Bramac cseréppel fedték. Az udvaron öntözőrendszer lett telepítve, mely fúrt kútról üzemeltethető. Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a családi ház, kérem, keressen a megadott elérhetőségen.

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022