Cserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladóCserkeszőlő 3 szobás családi ház eladó
Cserkeszőlő 3 szobás családi ház eladó
23 900 000 Ft
211,5 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Cserkeszőlő 3 szobás családi ház eladó
Cserkeszőlő 3 szobás családi ház eladó
23,9 M Ft
211,5 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 458 5387
ReferensVálóczi Sándor
Telefonálok

Eladó családi ház
Cserkeszőlő 3 szobás családi ház eladó

113 m2alapterület
3szoba
állapotú
978 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Cserkeszőlőn eladásra kínálunk egy 113 m2-es vegyes falazatú, családi házat 978 m2 telken.
Az ingatlan könnyen megközelíthető, a gyógyfürdőtől mindössze 900 m távolságra egy csendes utcában helyezkedik el.
2021-ben kezdődtek meg a korszerűsítési munkálatok, melynek keretében már megtörtént a külső és belső nyílászárók teljeskörű cseréje, a víz-, gáz- és villamosvezetékek cseréje, a külső vakolat festése, a belső terek burkolatainak cseréje. Napelemek elhelyezése is tervben van, melyre rövid időn belül sor kerülhet.
Az ingatlanhoz 2 hálószoba, nappali, fürdőszoba, konyha-ebédlő, kamra, előszoba, valamint egy 30 m2-es (jelenleg fedetlen) terasz tartozik.
A fűtés gáz konvektorral megoldott, továbbá kellemes élményt nyújt, hogy az alternatív fűtésként is szolgáló búbos kemence ajtaját kandalló ajtóra cserélték, így a nappaliból ennek melegét és látványát is élvezhetjük.
A fürdőszobában az épített zuhanyzón és az új whirlpool kádon kívül egy infraszauna is helyet kapott.
A hálószobák burkolata laminált padló, a többi helyiségben járólap van.
Az ingatlanhoz tartozik egy szintén vegyes falazatú melléképület, egy tároló és egy kerti füstölő. A telken fúrt kút is található. A kocsibeállás az udvarban megoldott.
A gyógyfürdő rövid sétával könnyen megközelíthető, az ingatlan mégis csendes, hangulatos környezetben helyezkedik el.
Az ingatlan tehermentes és sikeres adás-vétel esetén akár 30 napon belül is költözhető.

A vásárlás finanszírozásában az OTP kedvező hitelkonstrukcióival, CSOK és a támogatott hitel lehetőségével, vagy akár a babaváró hitel ilyen célra történő felhasználásával tud segíteni. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes.

Az adás-vétel lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.
Érdeklődés esetén várom hívását akár hétvégén is!

  • összkomfortos
  • gáz (konvektor)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022