54 900 000 Ft
343,1 E Ft/m2
  • Térkép
54,9 M Ft
343,1 E Ft/m2
  • Térkép
+36 70 398 3553
magánszemélyElter Diána
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapest, XXII. kerület Érdi utca

160 m2alapterület
3szoba
felújítandó
tégla építésű
708 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladó tulajdonosoktól 22. kerület Nagytétényben egy per és tehermentes különálló felújítandó 160 m2-es tetőtér beépítéses családi ház 1/1 tulajdona. A ház a teljes vételár megfizetésével azonnal birtokba vehető.

Az ingatlan egy 700 m2 privát telken helyezkedik el a főútra párhuzamos első csendes lakó-pihenő övezeti utcában. Remek infrastruktúrával rendelkezik. A buszmegálló éjszakai járattal 3 percre a Nagytétényi úton, kisbolt a sarkon található.

Az ingatlan jelenleg felújítandó állapotban van. A házból kibontásra kerültek a nyílászárók valamint a lépcső melynek beépítése az új tulajdonosra vár. Gázkazán illetve vegyestüzelésű kazán is van a házban, azonban a fűtésrendszer korszerűsítésére, illetve a radiátoros hőleadók beszerelésére is szükség van. A kiállások minden helyiségben megvannak.

A földszinten található egy kb. 50 m2-es amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba, mellékhelyiség, egy előszoba, hall és egy mosókonyha valamint egy 15 m2 terasz is. A tetőtérben 3 szoba egy nappali és egy fürdőszoba található.

A házhoz tartozik továbbá egy kétállásos műhely/garázs és egy kamra is. Parkolási lehetőség az udvarban ahol 6 autó parkolására van lehetőség! Az udvarban kb. 100 m2 vörös térkő burkolat és járda van.

A kert hátsó részében a garázs folytatásában készült egy felzsaluzott betonozott kb. 30 m2-es rész, melynek befejezése vagy elbontása az új tulajdonosra vár.

  • gáz (cirko)
  • délkeleti tájolás
  • Tulajdonostól
  • parkolás garázs

Hirdetés

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021