Budapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobásBudapesti, Rákoshegy, 4 szobás
Budapesti, Rákoshegy, 4 szobás
117 900 000 Ft
655 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
Budapesti, Rákoshegy, 4 szobás
Budapesti, Rákoshegy, 4 szobás
117,9 M Ft
655 E Ft/m2
  • 17 fotó
  • Térkép
+36 30 912 3580
ReferensRubóczky Tamás
Telefonálok

Eladó családi ház
Budapesti, Rákoshegy, 4 szobás

180 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
1087 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Eladásra kínálunk Rákoscsaba újépítésű negyedében, egy csendes, aszfaltozott utcában, 1.100 nm szépen parkosított telken álló, 2018-ban ekészült 180 nm-es 4 szobás modern családi házat.
A tetőtér beépítésével -igény esetén - további 2-3 hálószoba plusz fürdőszoba kialakítható.

A Ház:
A ház jelen állapotában földszintes, 4 szobás, a tetőtér műszakilag (30-40%-ban) elő van készítve a beépítésre - igény szerint, akár további 2-3 szoba, fürdőszoba kialakítható (brutto 118nm terület)
A ház tájolása tökéletes, a nap körbejárja. A nappali 3 oldalról délelőttől késő délutánig természetes fényt kap télen-nyáron. A terek, szobák elosztása ideális, a ház jó hangulatú, kényelmesen használható.

Egy szinten található a 4 szoba - a gépesített amerikai konyhás nappali (42nm) egy épített vízteres kandallóval, 3 szoba, fürdőszoba, tároló és maga a garázs is, amely a házból közvetlenül elérhető.
A tágas fürdőszobában (10,2 nm) nagyméretű sarokkád és épített zuhanyzó is található. WC a fürdőszobában és külön is van.

A tágas nappali térérzetét tovább növeli a nagy belmagasság 6 m feletti, tetőt követő kialakítás. Ősszel-télen az épített vízteres kandalló biztosít kellemes, meghitt hangulatot a hűvösebb estéken.
A nappaliból nagy üvegfelület biztosítja a kilátást, a gyönyörű, parkosított 1087 négyzetméteres kertre. A nappali a nagy méretű (65nm), kertre néző teraszra nyílik, ami tavasztól őszig a családi-baráti étkezések, összejövetelek tökéletes helyszíne. A terasz egy része, a tető alatt akár télikert szerű kialakításra is ideális. Mivel monilith födémmel bír a terasz, nagy teherbírású, ezért egy nagyobb súlyú kültéri jacuzzi is telepíthető.

A kert szépen, igényesen parkosított. Bográcsozó hely, egy kutyakennel és a gyerekek részére egyedi játszótér is kialakításra került. A 14 nm 'alpesi jellegű' beton alapon álló félgerendaházban a kertben alkalmas kerti szauna kialakítására (32A árammal rendelkezik).

Parkolás: a fűtött 21 nm-es garázsban egy autó, a telken belül további 4 darab autó parkolására van lehetőség viacolorral burkolt előkerti/oldalkerti területen.

Műszaki Leírás:
A ház prémium, minőségi anyagokból 2018-ban került befejelzésre, újszerű állapotú. Tégla -Porotherm 30 cm-es, minőségi burkolóanyagok és szaniterek felhasználásával.
Külső felületen 12 centiméteres szigetelést kapott, továbbá 8 centiméteres padlószigetelést és 25 centiméter tetőszigetelést.
A nappaliban található fatüzelésű vízteres kandalló a padlófűtés és melegvíz rásegítésre is használható, de természetesen, kényelmi szempontból a ház mindennapi fűtését cirko-gázkazán biztosítja. A hálószobákat kivéve padlófűtés van a házban.
A ház hűtéséről 2 db inverteres (hűtő/fűtő) klíma gondoskodik.
Napelem előkészítés megtörtént.

Védelmi rendszerek: A Paradox típusú riasztórendszer nyitás és üvegtörés érzékelőkkel rendelkezik. A riasztó rendszer mellett 10 db éjjel-nappal látó kamerarendszer is installálásra került, amely a nagyméretű kert és magának a ház biztonságát is biztosítja. 3 fázisú áram rednelkezésre áll.
A kertben található egy ásott kút, ami napi rendszerességgel kb max 5 köbméter vizkívétet is lehetővé tesz, ezért, az egész kert öntözése saját vízzel (ingyen) megoldott. A kút gépesítve van. Automata öntözőrendszer az idén került telepítésre.

Környék:
Az utca új fejlesztésű, de teljes közművel, aszfaltozott burkolattal rendelkezik, a Gellérthegy magasságában fekszik. A házak nagy része modern új építésű, a környék rendezett. A szomszédban épülő családi ház kivitelezése ősszel befejeződik.
Közért, bölcsőde, óvoda, iskola, gyógyszertár 3-4 percre. Az M0-ás körgyűrű autóval 5 percre van, innen a város különböző részei gyorsan elérhetőek.
M0-on az M3-as 15 perc, a Hősök tere 25 perc alatt elérhető. Másik irányban Budapest Liszt Ferenc Reptér 20 perc, az M7-es autópálya 35 perc. Az Örs a háztól autóval 25 perc.

A ház teljes berendezéssel, beépített szekrényekkel, gépekkel eladó - az árban benne foglaltatnak.

Rezsi: 30e Ft/hó
Tiszta tulajdoni viszonyok, per és tehermentes az ingatlan.
Birtokbaadás rel. gyorsan megoldható.

  • gáz (cirko)
  • Épület szint: 1. emelet
  • terasz
  • parkolás garázs

Hirdetés

Ezt a spórolást nem lehet "gépésszel" bírni!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2021