Budapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteresBudapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteres
68 000 000 Ft
377,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
Budapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteres
Budapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteres
68 M Ft
377,8 E Ft/m2
  • 20 fotó
  • Térkép
+36 1 701 1156
Ha ezt a vezetékes számot tárcsázza, közvetlenül a mobiltelefonján éri el a hirdetőt!
ReferensBurkus Brigitta
Telefonálok

Hirdetés

Eladó családi ház
Budapest eladó családi ház Rákospalotán a Rákosmező utcában, 180 négyzetméteres

180 m2alapterület
3 és 2 fél szoba
állapotú
407 m2telekméret

Akciós személyi kölcsönök jövedelemátutalás nélkül! Kalkuláld ki!

Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

XV. ker. – Rákospalota kiemelten szép részén kétgenerációs családi ház eladó!

15. kerület családi házas részén, remek közlekedéssel, kiváló infrastruktúrával eladásra kínáljuk ezt a kétgenerációs, kétszintes családi házat.

Az ingatlan 407 m2-es telken helyezkedik el. A 40-es években épült ház alapterülete 90 m2, melynek tetőtere 1988-ban lett beépítve. A ház azóta folyamatos felújításokon esett át.

Az alsó szinten tágas, nagyméretű, napfényes konyha található két nagyméretű, (22 és 23 m2-es) hálószobával és egy félszobával, kényelmes méretű fürdőszobával, külön mellékhelyiséggel. Az alsó szinten a szobák kivételével új villanyvezetékek találhatók, vízvezetékek szintén felújítottak. A két nagyszoba nyílászárói pár éve lettek cserélve.

A felső szintre külön lépcsőház vezet, lényegében, mint egy kétlakásos társasházban, teljesen szeparáltan megközelíthető. A felső lakás bruttó 90 m2 (nettó 74 m2), 1,5 szobás. Tágas, napfényes terek jellemzik az egész ingatlant, melyet a 8 m2-es terasz tesz még hangulatosabbá. Az emelet jóval később lett beépítve, mint a ház, így a teljes felső szintre elmondható, hogy fiatalosabb, korszerűbb és modernebb.

2020-ban az alábbi felújítások történtek az emeleten:
-Új burkolatok és csempék,
-Konyha felújítása,
-Fürdőszoba felújítása,
-Dekorációs elemek,
-Festési munkálatok
-Víz- és villanyvezetékek cseréi

Mindkét lakásban klíma került beépítésre!

A ház szinte teljesen alápincézett, itt található a gépészet.
A ház fűtését gázkazán, vegyes tüzelésű kazán és cserépkályha látja el.

Tetőszerkezet felújított, jó állapotú, Bramac cseréppel fedett.

A telken melléképület és fedett gépkocsibeálló is található, melyet az elektromos kapun keresztül könnyedén megközelíthetünk.

Az udvar rendezett, komfortos, kényelmesen és könnyedén karbantartható.

Lakókörnyezete nagyon kulturált, csendes, nyugodt környezet jellemzi a helyet.

Autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén elérhető a belváros. M0-ás, M3-as autópályák, Váci út, M3-as Metró pár perc alatt elérhetők. Közelben iskolák, óvodák, közértek, orvosi rendelők, Aldi, Lidl, Penny, Pólus Center, Ázsia Center, Tesco, éttermek, bevásárló lehetőségek mind-mind adottak a közelben. Ne maradjon le, hívjon még ma!

  • komfortos
  • erkély

Vásárláshoz személyi kölcsönre van szükséged? Igényelj most személyi kölcsönt!

Hirdetés

Hirdetés

Környék bemutatása
Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (Hirdetés)
Hirdetés
© 2020