Jó elrendezésű
Eladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobásEladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobás
Jó elrendezésű
Eladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobás
37 900 000 Ft
341,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobás
Eladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobás
37,9 M Ft
341,4 E Ft/m2
  • 14 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház, Békéscsaba, 4 szobás

111 m2alapterület
4szoba
Újszerű állapotú
1060 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Békéscsabán, a központ közelében, eladó egy 110 nm-es, egyszintes családi ház, újszerű állapotban. 1060 nm-es telekkel, kétállásos garázzsal. 

Irányár: 37,9 MFt

Tel:

 

Békéscsabán a városközpont peremétől 150 méterre, csendes helyen található a 2021-ben teljes körűen felújított, impozáns méretű, kitűnő elrendezésű családi ház. Az ingatlan előkertes, a telek széles, tágas udvara van. A lakással egy tető alatt, az épületegyüttes végén található egy fedett 18 nm-es terasz, egy hűvös kamra, és egy kétállásos 30 nm-es garázs. 

 

A hasznos alapterület kb. 111 nm. Ebben 3 külön bejáratú szoba (12, 12 és 24 nm) valamint egy 60 nm-es közös helyiség van, egy amerikai konyhás nappali, ebédlővel, előszobával.

 

A családi ház 2021-ben teljes körű felújításon esett át. A helyiségeket újra betonozták, új vízszintes vízszigeteléssel látták el az aljzatot. A lapradiátorokkal felszerelt fűtésrendszer csövei, esztétikusan a padlóban futnak. A külső és belső nyílászárók egyaránt vadonatújak. A szobák laminált padlóval, a többi helyiség járólappal lett burkolva. Belmagasságot normál méretűre szűkítették gipszkarton álmennyezettel, amit ledekkel, belsőépítészeti díszítőelemekkel láttak el. A leglátványosabb a nappali és az előszoba közötti térelválasztó elem, ami egyedivé varázsolja a lakásbelsőt.

 

A tetőt megerősítették, újra lécezték, aláfóliázták, bontott cseréppel fedték. A villany vezetékrendszer teljes egészében korszerű és új. A víz és szennyvíz vezetékrendszer egyaránt.  

 

A felújítás kb. 95%-ban készült el, belül csak a szegők hiányoznak. Az udvar kiürítése folyamatban van. A padlástér hátsó tűzfala, és a tető szegése részben, valamint a kamara és garázsajtó beállítása, ezek külső belső festése per pillanat nem készült el. Ezek hiányában a képek sem teljes körűek. 

 

Aki egy tágas otthonra vágyik, garázzsal, nagy terasszal, önálló udvarral, de nem avult stílusban, hanem szeretné, ha minden új lenne benne..! Az ne keressen tovább, jöjjön, nézze meg! 2 gyermekes család számára ideális az elrendezése. Méretéből adódóan azonban sokkal több lehetőség rejlik benne. A lakókörnyezet nagyon jó. 

 

A piac és az orvosi rendelő 1 kilométeren belül vannak. Az iskola, óvoda csupán 500-500 méter. A buszmegálló és a Spar csak 200 méterre, Penny 600 méterre található tőle. Center, Tesco, posta 1200-1300 méter. Ha szeretne a ezekhez a létesítményekhez közel élni, de csendes, kertvárosi környezetben, tekintse meg!

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022