Eladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátorEladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátor
Eladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátor
39 200 000 Ft
343,9 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
Eladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátor
Eladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátor
39,2 M Ft
343,9 E Ft/m2
  • 25 fotó
  • Térkép
+36 20 502 0207
ReferensBárdi Judit
Telefonálok

Eladó családi ház
Eladó családi ház Békéscsaba, Kereki sikátor

114 m2alapterület
állapotú
376 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Békéscsabán az első kerületben, eladó egy 114 nm-es, amerikai konyhás, téglaépítésű, jó állapotú, egyszintes családi ház, gondozott, pihenőkerttel, 380 nm-es telekkel.

Irányár: 39,2 MFt

Tel:

Nyilvántartási szám: 6181

 

Békéscsabán az első kerületben, a városközpont és a Lencsési lakótelep közelében található az 1998-ban épült egyszintes családi ház. A telek 376 nm, a főépületen kívül egy kb. 30 nm-es, egyállásos garázst és egy kis pihenőkertet foglal magában. A garázsig kocsibejáró vezet. Az építés éve óta kívül-belül folyamatosan karbantartják, és újítják. 2016-ban a villany vezetékrendszert korszerűsítették, valamint a házat kibővítették, létrehozva egy 36 nm-es, amerikai konyhás nappalit, az idén pedig egy klímát szereltek fel. 

 

A bővítéssel megváltoztak az eredeti helyiségek funkciói. Az étkezős konyha fél fallal elválasztott egyik helyiségéből hálószoba lett, a másikból tágas gardrób, ami közlekedésre is szolgál. A régi 23 nm-es nappali, ami innen és az előszobából is nyílik, megmaradt ugyanilyen céllal, a fiatalabb generáció, külön társalgójának. Sok szögletű, különleges homlokzata, érdekes teret ad, kiugró ablakai pedig kitűnő fényviszonyokat teremtenek. Ebből a helyiségből közelíthető meg az utcafronti 15 nm-es hálószoba, és fürdő. A kamra a régi étkezőből nyílik - ami most gardrób -, az új konyhától pedig épp úgy kézre esik, mint a korábbitól. Az újonnan épült tágas amerikai konyhás nappali a lakás legimpozánsabb része, a méretét, és megvilágítását tekintve, amit a mennyezeti ledek és spotok is emelnek. A nappaliból kilépve pár lépésre található a terasz, ahol jó idő esetén, a szabadban is együtt lehet a család. 

 

A kényelmes gázfűtésen felül az inverteres hűtő-fűtő spit klíma ad kiegészítő fűtésre lehetőséget. A hőszigetelt nyílászáróknak, vastag falaknak és födémnek köszönhetően, a rezsi nagyon kedvező. A meleg vizet egy korszerű, új, átfolyós gázvízmelegítő adja. Extraként, biztonsági kamerarendszer figyeli a házat.

 

Aki szeretne egy jól megépített, kényelmes, egyszintes téglaházat, kis udvarral, csendes, nyugodt lakókörnyezetben, jöjjön, tekintse meg!

  • gáz (konvektor)
  • Épület szint: 1. emelet

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Gondoljon a biztonságra, kössön utasbiztosítást még ma!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022