Alsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi házAlsónémedi eladó családi ház
Alsónémedi eladó családi ház
69 500 000 Ft
460,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
Alsónémedi eladó családi ház
Alsónémedi eladó családi ház
69,5 M Ft
460,3 E Ft/m2
  • 22 fotó
  • Térkép
+36 70 388 5031
ReferensBittera Viktória
Telefonálok

Eladó családi ház
Alsónémedi eladó családi ház

151 m2alapterület
4szoba
állapotú
2220 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Többgenerációs családi ház Alsónémediben elszeparált üzlettel eladó!

Elhelyezkedés:
Alsónémedi központjában, a Fő út mellett található. Bevásárlási lehetőségek könnyed gyalogos sétára elérhetőek.
Utcafrontja térkövezett járdával, murvával és fűvel parkosított előkerttel biztosítja 2-3 autó számára a parkolást.
Budapest 15 perc alatt elérhető, az 5-ös főút valamint az M5-ös autópálya gyorsan megközelíthető.

Ház:
A 2220 m2-es önálló telken elhelyezkedő családi ház a 80-as években épült, rendkívül masszív, tégla épület, mely három szinten biztosítja akár két generációnak is az életteret. Netto alapterülete közel 160 m2. Szuterén szintjét a ház földszintjéről, valamint az utcafrontról is megközelíthetjük, itt helyet kapott egy kis üzletnek is alkalmas 15,78 m2-es helyiség, valamint egy számtalan célra használható 24,46 m2-es hobbyszoba / raktár, valamint egy kazánház / raktár.
Az ingatlan földszintjén található a 39m2-es nappali-étkező-konyha, egy wc, egy előszoba, melyet egy kb. 10m2-es teraszról közelítünk meg. A nappaliból jutunk fel a magasföldszintre / emeletre, ahonnan egy közlekedőn keresztül közelíthetjük meg a három hálószobát, valamint a fürdőszobát is.

A ház kb. 8 éve teljes villany - és vízvezeték cserén esett át, belső felújítása 2022-ben történt meg. Új kondenzációs gázkazán beszerelése folyamatban van, jelenleg egy régebbi biztosítja az ingatlan fűtését. Három fázis: 1X32 A, 2X25A.

A nagy ház mögött található egy kb. 160m2-es erősen felújítandó épületrész is, melyből akár 3-4 különálló lakás is kialakítható, bérbeadható, vagy akár több generáció együttélését biztosíthatja, illetve vállalkozás működtetésére is alkalmas.

Kiváló befektetés vállalkozóknak, de családok részére is, akik profitálni szeretnének az üzlet, ill. a további épületrész bérbeadásából!

Hívjon bizalommal a további részletekért!

Referencia szám: H444340-IT

  • gáz (cirko)

Hirdetés

Otthonfelújítás? A Gépész szakáruházakban víz-gáz-fűtéstechnikai termékek széles kínálatával várjuk!

Hirdetés

Környék bemutatása
© 2022