Adony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcábanAdony eladó családi ház a József Attila utcában
Adony eladó családi ház a József Attila utcában
44 900 000 Ft
449 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
Adony eladó családi ház a József Attila utcában
Adony eladó családi ház a József Attila utcában
44,9 M Ft
449 E Ft/m2
  • 19 fotó
  • Térkép
+36 70 941 9114
ReferensBalog Nóra
Telefonálok

Eladó családi ház
Adony eladó családi ház a József Attila utcában

100 m2alapterület
4szoba
állapotú
1140 m2telekméret
Az eladó családi ház leírása Jelentem a hirdetést

Adonyban csendes, központ közeli, aszfaltozott utcában eladásra került egy téglából épült 100nm-es családi ház + egy különálló ház is 45nm-es 2szobás, egy 1145nm-es telekterületen.
Az ingatlan össz közművel ellátott. Víz, villany, gáz, csatorna. A homlokzat 10cm -es szigetelést kapott. Műanyag nyílászárók beépítve. A közlekedő részben fa nyílászárók beépítve.
Az fő ház 100nm-es hasznos alapterületű 4 szobás, egybe és külön nyíló szobákkal, konyha étkező, kamra, fürdőszoba wc-vel egy légtérben kialakítva. Vegyes tüzelésű kazán is kialakításra került.
A ház fűtését lapradiátorok segítségével, gázkazán, a meleg víz ellátást gázbojler biztosítja .
A külön ház 45nm-es vegyes falazatú, jó állapotú 2 egymásba nyíló szobával, egy konyha étkezővel, fürdőszobával kialakítva, műanyag nyílászárókkal felszerelve. Víz be van vezetve.
Gáz ebben a lakrészben még nem került bevezetésre, fűtése jelenleg villanymelegítőről megoldott.
A vizet villanybojler melegíti.
A házhoz több melléképület is tartozik,külön padlásfeljáróval, tároló helységekkel.
Csendes helyen központtól 8 perc sétára található.
A településen általános iskola (művészeti tagozattal), kulturális központ és könyvtár, rendőrség, posta, kormányablak működik, üzletek (Spar, Reál pont).
Budapest, Dunaújváros, az M6 autópálya és a 6-os út könnyedén gyorsan elérhető.

Hirdetés

Felújításhoz személyi kölcsönt keres? Kalkuláljon itt!

Környék bemutatása
© 2023