facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Tahitótfalu, Mátyás király utca 34.

Alapterület

879 m2

Szobák száma

Irányár

7,2 M Ft

Alapterület

879 m2

Szobák

Eladó Telek ára

7,2 M Ft 8 191 Ft / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

telek

Ingatlan állapot

nincs megadva

Tájolás

délkelet

Fűtés

nincs megadva

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

Építkezés esetén CSOK igényelhető.
Építési telek eladó tulajdonostól Tahitótfaluban, a központhoz közel, a Mátyás király utca elején. A telek 779 m2 és tartozik hozzá 100 m2 tulajdonrész a megközelítést biztosító magánútban, összesen 879 m2 . Az enyhe D-K-i lejtő izgalmas építészeti (30% beépíthetőséggel), kertépítési, illetve kertészkedési lehetőséget nyújt. A hátsó határt a Nyulas patak képezi. Összközműves utcában van, vízóra-akna és csatorna a telken van. Lke-4 övezet, 30% előkertes beépíthetőséggel. Körbe kerített, rendezett kialakítású telek.

Lakástakarék kalkulátor
Mennyit tudsz félretenni havonta?
10 000 Ft 40 000 Ft 70 000 Ft 100 000 Ft
Havi 20 000 Ft megtakarítással 4 év múlva 1 250 496 Ft-ot költhetsz ingatlan céljaidra.
*Kedvezményes számlanyitást biztosítunk és 20 000 Ft értékű Erzsébet utalványt adunk ajándékba, ha elküldöd nekünk érdeklődésedet és legalább 1 darab, minimum 5 éves futamidejű havi 20 000 Ft-os Erste EgyOtthon 0159 Lakástakarék szerződést kötsz, melynek első havi befizetése a számlanyitási díjjal együtt megtörténik. Amennyiben a szerződések elindulását az Erste Lakástakarék a Bankmonitor Partner Kft. részére visszaigazolta, valamint a szerződések után járó jutalékot elszámolta, az ajándékutalványt postázzuk címedre vagy átveheted irodánkban az első havi megtakarítás, egy havi számlavezetési díj és a számlanyitási díj befizetését követő 2 hónapon belül. Az akció csak az online felületen leadott érdeklődés esetén érvényes illetve más, a Bankmonitor által meghirdetett akcióval nem vonható össze.

Tudj meg mindent Tahitótfalu, Mátyás király utca 34.

Új építésű lakóparkok

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.