Szentendre telek eladó, Pálma utcaSzentendre telek eladó, Pálma utcaSzentendre telek eladó, Pálma utca
Szentendre telek eladó, Pálma utca
19 890 000 Ft16 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Szentendre telek eladó, Pálma utca
Szentendre telek eladó, Pálma utca
19,9 M Ft
16 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 70 931 3439
MagánszemélySipos János
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Szentendre telek eladó, Pálma utca

1 242 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Szuperpanorámás 1242 m2-es napfényes építési telek eladó Szentendre Pismányban, a természetvédelmi terület mellett.
A kiváló adottságú, délnyugati fekvésű, közel öt teniszpálya méretű (!!) CSOK támogatott ház építésére alkalmas saroktelekre a gáz bevezetve, víz, villany, telefon a telek mellett. A terület műútról három felől megközelíthető.
Beépíthetősége 10% (azaz egy szinten 124 m2-es ház építhető rá - két szintnél ez 248 m2 lehet), övezeti besorolása ÜH-1. (Ez 5,5 méter lejtő felőli homlokzatmagasságot, 0,15 szintterületi mutatót jelent; a 10% lejtéssel együtt remek tervezésű, látványos épületet lehet kialakítani).
A környező telkeket már beépítették, azaz a mostani panoráma örökre megmarad!
A kilátás a telek legalsó pontjáról is élvezhető! A telken állva, ülve, fekve a Dunától a pomázi Kőhegyen keresztül a Szamárhegyig terjedő kilátást lehet élvezni; a felépült ház bármely ablakából ugyanúgy, mint a kertből grillezés közben vagy a naspolyafák alatt olvasgatva.
A telken nem állt épület, régebben szőlőültetvény, gyümölcsös volt, most naspolyafás, csipkebokros terület. Ön eldönti, mely fákat, bokrokat hagyja meg és a ház felépülte után már szüretelhet is.
A teleknek egyszemélyes tulajdonosa vagyok: velem megállapodik és már kezdheti is az épíkezést! :-)
Anno úgy választottam, hogy körbenéztem: hol élnék szívesen, hol nevelném majdani gyermekeimet. Ez a természetvédelmi terület melletti, Skanzen közeli, buszmegállótól 6 perc sétára található, élhető méretű telek tetszett meg a legjobban. Jó levegő, csend, madárcsicsergés, nyugalom, átmenő forgalommentes környék, futni, biciklizni, gombászni kellemes környezet az erdő szélén...
CSOK igénylése esetén akár 10 millió forint vissza nem térítendő támogatással és 10 millió forint hitellel építhet rá a család minden tagjának elegendő életteret, egészséges környezetet nyújtó házat. A délnyugati fekvés miatt jó benapozású, alacsony rezsijú épületben élhetnek, pihenhetnek.
mutass többetmutass kevesebbet

  • délnyugati tájolás
  • Tulajdonostól

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018