Pomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utcaPomáz telek eladó, Lejtő utca
Pomáz telek eladó, Lejtő utca
8 490 000 Ft8 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Pomáz telek eladó, Lejtő utca
Pomáz telek eladó, Lejtő utca
8,5 M Ft
8 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 30 219 5668
IngatlanreferensHorváth Jánosné
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Pomáz telek eladó, Lejtő utca

1 058 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Pomázon, Kartália – dűlőn egy örök panorámával és jó adottságokkal rendelkező 1058m2 területű telek, ahol a család összejöhet, a gyerekek pedig, önfeledten élvezhetik a hatalmas teret.
Környezetére jellemző a csend és nyugalom, a közeli erdő pedig, a jó levegőt szolgáltatja.
Az ingatlanon belül van áram, a jó minőségű vizet fúrt kút adja. Lejtése északról délre a telek hosszában enyhe, föntről lefelé szűkül. Nyugati és keleti oldalát fák és bokrok szegélyezik. A telek beépíthetősége, az átminősítést követően 10%-ra nőtt. A fönti (északi) végén korábban épült egy 16 m2-es faház, mely beton alapon nyugszik. Az ingatlan ezen része napos, míg lefelé haladva egyre árnyékosabb. A házhoz közel egy magas fenyőfa és egy nagy diófa vet árnyékot a házra és a szépen kialakított tűzrakó helyre, mely kényelmes helyszínként szolgál egy családi sütögetéshez. A kertet több gyümölcsfa díszíti, és teszi változatossá azt.
Közvetlen szomszéd csak az északi oldalon van.
Érd:Horváth Jánosné 30-2195668

Referencia szám: TK402491
mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018