Pilisborosjenői eladó telek, 800 négyzetméteresPilisborosjenői eladó telek, 800 négyzetméteres
Pilisborosjenői eladó telek, 800 négyzetméteres
16 500 000 Ft20,6 E Ft/m2
 • 2 fotó
 • Térkép
Pilisborosjenői eladó telek, 800 négyzetméteres
16,5 M Ft
20,6 E Ft/m2
 • 2 fotó
 • Térkép
+36 30 696 6967
IngatlanreferensFlorek Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Pilisborosjenői eladó telek, 800 négyzetméteres

800 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

A KÖZMŰ KÖLTSÉGEK ENNÉL A TELEKNÉL MÁR TELJES EGÉSZÉBEN KIFIZETÉSRE KERÜLTEK!

ÉPÍTÉSI ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ TELEK ELADÓ!

A telek az M0-ás autópálya alagutas nyomvonala közelében van, de ez semmilyen formában nem akadályozza meg az telek beépíthetőségét.

(Igazi különlegesség a telekre egy EGYSZINTES, 37 m2-es nappali+ 3 hálószoba + dolgozó elrendezésű ház van tervezve). Belső Pilisborosjenő frissen belterületbe vont részén, déli tájolású Budapest irányába panorámás domboldalon lévő jó arányú, 2 UTCÁRA NYÍLÓ építési telek. A telek a felső sorok egyikében található. A telek szélessége kb. 23,5 m. A közművesítés költségei BEFIZETÉSRE KERÜLTEK(4 M Ft). Az útépítés várható költsége kb. 1-1,5 M Ft közötti összeg. (Közművesítés céljára teljes leadás történt.) Az összes közmű kiépítése megvalósult. Az építkezés megkezdésének akadálya nincs.Tágabb környezet:

Pilisborosjenő Budapest határától csak 4,5 km-re, az Árpád-híd metróállomástól csak 12 km-re található "zsákfalu". Csodálatos fekvése és páratlan természeti adottságai miatt kedvence a kirándulóknak, a nyugalomra, a természet közelségére vágyóknak. A falut nyugatról határoló természetvédelmi területen található a legendás "Egri vár", ahol 1968-ban az "Egri Csillagok" című film jelentős részét forgatták, többek között Bessenyei Ferenc főszereplésével (ő maga is késő öregkoráig lakója volt falunknak). Településünk kedvelt célpontja a sportolásra, lovaglásra, túrázásra vagy pihenésre vágyóknak.Közlekedés:

Gépkocsival Pilisborosjenőről a belváros 20 perc alatt, akár több alternatív útvonalon is megközelíthető, a nagy bevásárlóközpontok (Budakalász, Solymár) már 10 perc alatt elérhetőek. A szórakozni vágyóknak kényelmes közelségben van a Római-parti sétány, Szentendre is csak 10 km innen.Tömegközlekedéssel a 840-es járattal lehet a legideálisabban közlekedni. Ez a járat az Árpád-híd pesti hídfőtől közlekedik Pilisborosjenőre csúcsidőben 20 percenként, csúcsidő kívül 40 percenként. Menetideje 25 perc.Született pilisborosjenői és helyi lakosként igen jó helyismerettel rendelkezem, ha kérdése van bizalommal fordulhat hozzám akár hétvégén vagy ünnepnapokon is.Üdvözlettel:

Florek Zoltán

Gépészmérnök

IngatlanközvetítőFekvés: Déli, panorámás

Építési övezet: Lke-3-Z

Beépíthető alapterület: 160 nm

Homlokzat magasság: 5.0000 m

Bruttó szint terület: 280 nm

Föld alatti beépíthetőség: 240 nm

Zöldövezeti, madárcsicsergős

Tömegközlekedés elérhető távolságban vanÜgyintéző: Florek Zoltán

Azonosító: K/02-75Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.PILISBOROSJENŐI IRODÁNK a falu központjában Templom utca Fő utca sarkán, Templom utca 2 szám alatt, 250 éves kőépületben található.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK PILISBOROJENŐI ingatlanok közvetítésére szakosodott,

"pilisborosjenoi" néven talál ránk a világhálón.

Ez az iroda foglalkozik még ÜRÖMI ingatlanok közvetítésével, ezeket az ingatlanokat külön weblapon "uromi" néven találhatja meg.Weboldalaink a teljes helyi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 2 helyben lakó kollégánk dolgozik, ajánlataik a "budakalaszi" weboldalon tekinthetők meg.

mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018