Eladó telek PilisborosjenőEladó telek PilisborosjenőEladó telek PilisborosjenőEladó telek PilisborosjenőEladó telek PilisborosjenőEladó telek PilisborosjenőEladó telek Pilisborosjenő
Eladó telek Pilisborosjenő
7 200 000 Ft21,2 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
Eladó telek Pilisborosjenő
Eladó telek Pilisborosjenő
7,2 M Ft
21,2 E Ft/m2
 • 7 fotó
 • Térkép
+36 30 696 6967
IngatlanreferensFlorek Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Eladó telek Pilisborosjenő

340 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Pilisborosjenő csendes mellékutcájában, buszmegállóhoz közeli (1 percre) faluközpontól 2 percre lévő négyzet alakú telekrész eladó. A telek osztatlan közös tulajdon.1 tulajdonostárs van aki a másik utcáról közelíti meg a telekrészét. A két telekrész teljesen elkerített, egymástól független. Gáz, csatorna telken belül. Villany, víz az utcában. A telekrészre egy Finn Honka faház lett tervezve, amely 57 m2 alapterületű, a hasznos lakóterülete 88 m2. Tervek mellékelve.Tágabb környezet:

Pilisborosjenő Budapest határától csak 4,5 km-re, az Árpád-híd metróállomástól csak 12 km-re található "zsákfalu". Csodálatos fekvés és páratlan természeti adottságai miatt kedvence a kirándulóknak, a nyugalomra, a természet közelségére vágyóknak. A falut nyugatról határoló természetvédelmi területen található a legendás "Egri vár", ahol 1968-ban az "Egri Csillagok" című film jelentős részét forgatták, többek között Bessenyei Ferenc főszereplésével (ő maga is késő öregkoráig lakója volt falunknak). Településünk kedvelt célpontja a sportolásra, lovaglásra, túrázásra vagy pihenésre vágyóknak.Közlekedés:

Gépkocsival Pilisborosjenőről a belváros 20 perc alatt, akár több alternatív útvonalon is megközelíthető, a nagy bevásárlóközpontok (Budakalász, Solymár) már 10 perc alatt elérhetőek. A szórakozni vágyóknak kényelmes közelségben van a Római-parti sétány, Szentendre is csak 10 km innen.Tömegközlekedéssel a 840-es járattal lehet a legideálisabban közlekedni. Ez a járat az Árpád-híd pesti hídfőtől közlekedik Pilisborosjenőre csúcsidőben 20 percenként, csúcsidőn kívül 40 percenként. Menetideje 25 perc.Született pilisborosjenői és helyi lakosként igen jó helyismerettel rendelkezem, ha kérdése van bizalommal fordulhat hozzám akár hétvégén vagy ünnepnapokon is.Üdvözlettel:

Florek Zoltán

Gépészmérnök

IngatlanközvetítőFekvés: Déli

Építési övezet: Lf

Beépíthető alapterület: 102 nm

Homlokzat magasság: 5.0000 m

Bruttó szint terület: 170 nm

Föld alatti beépíthetőség: 204 nm

Zöldövezeti, madárcsicsergős

Tömegközlekedés elérhető távolságban vanÜgyintéző: Florek Zoltán

Azonosító: N/06-89Irodáink 2001 óta foglakoznak ingatlanok közvetítésével, a kezdetek óta regionális, területi alapú specializációval.PILISBOROSJENŐI IRODÁNK a falu központjában Templom utca Fő utca sarkán, Templom utca 2 szám alatt, 250 éves kőépületben található.

Egyik SAJÁT WEBOLDALUNK PILISBOROJENŐI ingatlanok közvetítésére szakosodott,

"pilisborosjenoi" néven talál ránk a világhálón.

Ez az iroda foglalkozik még ÜRÖMI ingatlanok közvetítésével, ezeket az ingatlanokat külön weblapon "uromi" néven találhatja meg.Weboldalaink a teljes helyi ingatlan kínálatunkat tartalmazza, valamint megjelenítjük a kerületben KERESŐ ÜGYFELEINKET, keresési feltételeik, IGÉNYEIK leírásával.

Ingatlanonként több fotót is talál. Ingatlanainkat BEFEKTETÉSI SZEMPONTOK SZERINT is rangsoroljuk. Ha kínálatunk az Ön igényeit nem fedi le, együttműködő ingatlanirodák segítségével törekedni fogunk az Önnek megfelelő ingatlan megtalálására.Óbudai régió ingatlanjaival ÓBUDAI INGATLANIRODÁNK foglalkozik. Irodánk:1035 Budapest Vörösvári út 13.(Vihar utca sarkán) található fa épületben.

Óbudai hegyvidék területén ÓBUALUX INGATLANIRODÁNK működik. Irodánk : 1037 Budapest, Erőalja utca 46. szám alatt (Viharhegyi út sarkán) helyezkedik el.

Budakalász, Pomáz, Szentendre területén 2 helyben lakó kollégánk dolgozik, ajánlataik a "budakalaszi" weboldalon tekinthetők meg.

mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018