hirdetés
Eladó telek Pécs, Harkály dűlőEladó telek Pécs, Harkály dűlőEladó telek Pécs, Harkály dűlőEladó telek Pécs, Harkály dűlő
Eladó telek Pécs, Harkály dűlő
25 000 000 Ft11,1 E Ft/m2
 • 4 fotó
 • Térkép
Eladó telek Pécs, Harkály dűlő
Eladó telek Pécs, Harkály dűlő
25 M Ft
11,1 E Ft/m2
 • 4 fotó
 • Térkép
+36 70 502 4076
ReferensMüller Annamária
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Eladó telek Pécs, Harkály dűlő

2 248 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Donátus legfrekventáltabb részén, a Harkály dűlőben buszmegállótól két perces sétára!!! eladó egy gyönyörű, keleti és déli panorámával rendelkező telek. A kétszer kétlakásos társasház építésére is alkalmas méretű ingatlan igazi kuriózum, hiszen a környék már szinte teljesen beépült. A telek alsó és felső része akár külön, másik utcáról is megközelíthető. Az előírások alapján a leendő épületek magassága 5,5 méter, szélessége 12 méter lehet. A közművek közül a villany és a víz telken belül van, a gáz közvetlenül a telek előtt, a beépíthetőség 30 %. A tulajdonjog rendezett, a valaha hétvégi házként szolgáló két kis épületecske lebontásával azonnal kezdhető az új otthon teremtése.
Az utca zsákutca, tehát csendes és nyugodt, kiválóan megközelíthető télen is, mivel majdnem sík. A szomszédok kedvesek, a gyerekek számára idillikus a környezet, a belváros pedig mindössze 5 percre van autóval.
Bármilyen kérdéssel, megtekintési szándékkal hívjon bizalommal a fenti mobilszámon.
mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018