Pécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos útonPécsi eladó telek, a Barackos úton
Pécsi eladó telek, a Barackos úton
8 900 000 Ft6,5 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
Pécsi eladó telek, a Barackos úton
Pécsi eladó telek, a Barackos úton
8,9 M Ft
6,5 E Ft/m2
 • 13 fotó
 • Térkép
+36 70 634 5249
IngatlanreferensBalog Attila
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Pécsi eladó telek, a Barackos úton

1 374 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Eladó Pécsett, Barackos úton 1374nm-es építési telek. Jelenleg egy 30 nm alapterületű kétszintes kis lakrész áll nagyon jó állapotú száraz borospincével. A telken kétlakásos társasház építhető, de véleményem szerint családi ház építésére minden előnyével igencsak alkalmas csendes és semmihez fogható atmoszférája miatt. Megközelítése aránylag könnyű még télen is. A telek meredek, de a földmunka telken belül gazdaságosan megoldható. Gáz az utcában, minden más közmű a telken belül található, nagy kapacitású ciszterna. Eladási irányár 8,9 millió Ft. természetesen normális keretek között alkuképes.
Hitel centerünknél több bank ajánlata közül választhat, személyre szabott díjmentes tanácsadással állunk rendelkezésére.
Érdeklődni a nap bármelyik szakában lehet akár hétvégi napokon is.
mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  hirdetés

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2018