Gombai eladó telek, Bercsényi Miklós utca
Gombai eladó telek, Bercsényi Miklós utca
5 500 000 Ft6,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
5,5 M Ft
6,1 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+36 30 864 1399
MagánszemélyGomba Telek
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Gombai eladó telek, Bercsényi Miklós utca

898 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

MÉLYEN ÁRON ALUL SÜRGŐSEN ELADÓ a fővárostól 30 km-re, Gomba központjában mesés környezetben, horgásztótól pár száz méterre lévő tehermentes 898 nm-es telek, kitűnő állapotban lévő hétvégi házzal. A 3 km-re épülő, új M4 miatt befektetésnek is kiváló lehetőség.

A 25 % beépíthetőséggel rendelkező, 2 m magas betonkerítéssel, 40 db. 8 m-es oszloptujával körbevett, hatalmas, termő diófával, gyönyörű virágzó selyemakácokkal, bokrokkal, ezüst fenyővel, mesés környezetet nyújtó telken, egy nyaralóként használható, konyha-étkező, két szobából és egy tisztálkodásra is alkalmassá tehető kisebb helyiségből álló 25-30 nm-es könnyűszerkezetes faház/10 m2-es fedett terasszal helyezkedik el, melynek konyha alatti része pinceként is használható. Villany a házba bevezetve, víz az udvari csapból vételezhető, csatorna az udvarban, gáz a telek előtt az utcában. Az ingatlanon két fedett melléképület helyezkedik el, az egyik fából, a másik pedig a betonkerítés elemeiből lett létrehozva. A kert locsolása az udvarban található tiszta hideg vizű ásott kútról oldható meg. Az ingatlan három oldalról teljesen védett (jobb-bal oldalról szomszédok, hátulról a "Cipó-domb"). A kapubejáró egy csendes, biztonságos aszfaltozott utcára nyílik.

Gombán szinte minden megtalálható egy nyugodt csendes életvitelhez (óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, lovardák stb.) nem beszélve a mindig friss levegőről és szabadságról, melyet állandóan testközelben élvezhetünk. A főváros több útvonalon és közlekedési eszközzel egyszerűen elérhető (autóbusz, vonat, gépjármű). Monor város és a környékbeli falvak kerékpárral szintén megközelíthetőek.

mutass többetmutass kevesebbet

  • Tulajdonostól

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018