facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Budapest, XI. kerület Árasztó út

Alapterület

1 m2

Szobák száma

1

Irányár

1600 M Ft

Alapterület

1 m2

Szobák

1

Eladó Telek ára

1600 M Ft 1600 M Ft / m2

Emelet

földszint

Ingatlan típus

telek

Ingatlan állapot

új építésű

Tájolás

dél

Fűtés

nincs

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva
  • Új építésű
  • Telekméret: 16 000 m2

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

XI. kerületi Marina parti luxus rezidenciák!

Terület elhelyezkedése: Budapest XI. kerület (ÚJBUDA) Duna-parti részén, Albertfalván található az összesen 24.168 négyzetméter alapterületű fejlesztési terület. A fejlesztési terület két telek ingatlanon helyezkedik el. A jóváhagyott kerületrész szabályozási terv szerint a terület IZ-XI építési övezeti besorolású. A telkek megengedett legnagyobb beépítési mértéke: 35 % (25%), legnagyobb szintterületi mutató: 2,4 (1,0), terepszint alatti beépítés mértéke: 50%, a megengedett legnagyobb építménymagasság: 25,0 m, (ą0,00 szint: az árvízvédelmi gát koronaszintje!).

Háromféle tervváltozatra elvi építési engedély határozatot adott ÚJBUDA Önkormányzata, minden határozat jogerőssé vált. Az A és B és C változatok esetében az elvi építési engedélyek érvényessége lejárt, meghosszabbításukat nem kértük. A jelenlegi érvényben lévő - elvi építési engedély a "C" változattal közel megegyező paraméterekkel rendelkezik.
A C változatú elvi építési engedély főbb sarokszámai:
C változat: telkek területe: 24.186 m2, beépítettség: 8.526 m2, összes felépítmény szintterület: 49.968 m2, alépítmény: 12.073 m2 szintenként 2 szint (1120 db parkolóhely), al- és felépítmény mindösszesen: 74.114 m2. Lakásszám: 425, lakások területe összesen: 39.160 m2.
További lényeges adatok:
- a telek ingatlanok per-, teher- és igénymentesek,
- Budapest XI. kerület Újbuda Önkormányzata által kiadott nyilatkozat szerint a területen környezetszennyező tevékenység végzése nem történt, melyet alátámaszt az elkészített kockázatfelmérés, valamint ennek elfogadásáról szóló a Közép-Duna-Völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség által megküldött levél.
- a területen régészeti feltárás történt, melyről készített helyzetjelentés rendelkezésre áll (a feltárt területen ugyan előkerültek római kori kőfalak, de ezek jelentősége nem olyan, hogy meg kellene tartani őket és áttervezni miattuk az épületet),
- a területről részletes talajmechanikai szakvélemény készült, a terület geotechnikai szempontból kedvezőnek minősített,
- a Duna jobb parti szelvényében kishajók fogadására alkalmas, közforgalmú hajóállomásra visszavonásig érvényes használatbavételi engedély is a fejlesztési terület (projekt) értéknövelő részének tekintendő.

Irányára: 1600 MFt

--
Amennyiben tetszett a hirdetés, és megnézne még néhány hasonló ingatlant, tekintse meg a Lotus House további kínálatát, és válogasson közel 1000 Budai ingatlanunk közül!

Tudj meg mindent Budapest, XI. kerület Árasztó út

Hasznos szolgáltatások a környéken


{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

{{$key | capitalize}}

  • Takarékszövetkezet

Új építésű lakóparkok

h i r d e t é s

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.