facebook
search
Környék:(település, utca)
Méret: (m2)
Ár: (M Ft)

Bakonyoszlop, Táncsics utca 61.

Alapterület

4900 m2

Szobák száma

Irányár

1,79 M Ft

Alapterület

4 900 m2

Szobák

Eladó Telek ára

1,79 M Ft 365 Ft / m2

Emelet

nincs megadva

Ingatlan típus

telek

Ingatlan állapot

lebontandó

Tájolás

dél

Fűtés

nincs

Energiatanúsítvány

nincs megadva

Erkély

nincs megadva

Belmagasság

nincs megadva
  • Telekméret: 4 900 m2
  • Panoráma
  • Kültéri parkolás

Az ingatlan havi rezsi költsége

nincs megadva

Az ingatlan leírása

Zirctől 15 km-re, nyugodt, csendes, 600 lelkes faluban eladó egy 4.900 nm-es összközműves telek (víz, villany, gáz, csatorna, aszfaltút; közművek telekhatáron belül!). A teljes terület 3 helyrajzi számra oszlik, melyek egymással szomszédosak. A képen a 304, 305 és 306 helyrajzi számok. A telkek déli fekvésűek, lejtenek, a felső végük kb. 15 méterrel magasabban van az alsónál. A középső-felső részről gyönyörű a panoráma, rálátni a cseszneki várra (de lakóépület a lenti telekhatárhoz közel építhető!)
A 306-os hrsz-ú telken áll egy kb. 40 nm-es, rossz állapotú ház. Bontandó, esetleg felújítandó. A ház mellett, a kertben külön kis épületben, rendes, csatornába kötött angol WC található.
A ház az aszfaltút vége felé, utolsóként áll, de egyébként lakókörnyezet. A szomszéd házban is állandó lakók vannak. A terület a falu Szőlőhegy nevű részéhez tartozik.

Tudj meg mindent Bakonyoszlop, Táncsics utca 61.

Új építésű lakóparkok

Értékesítési ár változása

Az idősoros átlagár-adatokat az FHB Index az összes magyarországi lakástranzakció alapján készítette. Az adatok az adott évben az adott területen eladott lakóingatlanok átlagos értékesítési négyzetméterárát mutatják. Kisebb területi bontásoknál előfordulhat (kistérség, budapesti városrész), hogy nagy kiugrás vagy süllyedés figyelhető meg az idősorban. Ennek oka, hogy egy-egy kiugróan magas/alacsony értékű tranzakció a trancakciók alacsony száma esetén extrémen torzítja az adott év átlagárát.