Üröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladóÜröm telek eladó
Üröm telek eladó
81 200 000 Ft17,1 E Ft/m2
 • 17 fotó
 • Térkép
Üröm telek eladó
Üröm telek eladó
81,2 M Ft
17,1 E Ft/m2
 • 17 fotó
 • Térkép
+06 30 411 8923
IngatlanreferensMárián Zoltán
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó telek

Üröm telek eladó

4 746 m2alapterület

Az eladó telek leírása Jelentem az ingatlant

Ürömön - Sadove településrészen eladó 2db panorámás, csodálatos szabad felhasználású építési telek 1626m2 és 3120m2 – es. A környezetben ez a két legnagyobb telek, melyek egymáshoz viszonyítva L alakban helyezkednek el. Ennek köszönhetően nem csak az aszfaltozott Körte u. felől lehet megközelíteni, hanem a Névtelen u-i oldalról is.
A nagyobbik telek vége a Pilisi parkerdővel határos erdős rész kisebb, vadászház kialakítására is alkalmas. A többi telekhez viszonyítva magasabb fekvésű, így teljes panoráma tárul a szemünk elé. Közművesítése a csatorna kivételével a kisebbik telekről is megoldható. Közüzemi szennyvízhálózat hiányában, nagyméretű zárt szennyvíztároló került kiépítésre, mely mindkét területet ki tudja szolgálni. Külön pince és kb. 20m mély, bő vízhozamú ásott kút is található a telken. Tájolása északnyugati.
A kisebbik szintén panorámás telken egy 300m2 – es az 1920-as évek környékén teljes terjedelmében terméskőből épített, vízzel, villannyal ellátott épület található. Az épület belsejében történtek felújítási munkálatok, de ezek félbeszakadtak. Az új tulajdonos döntése, hogy bontásra vagy hasznosításra kerül-e. A földgázcsonk a kertben található. A villany és a víz ki van vezetve a kerti részbe is. Tájolása délkeleti.
Az ingatlanok megközelítése a fővárosból és a szomszédos településekről, akár tömegközlekedési eszközöket igénybe véve is egyaránt könnyen lehetséges. A szomszédságokban nyaralók, családi házak egyaránt megtalálhatóak. Kellemes, csendes zöldövezeti környezet. Alkalmas panzió, nyugdíjas otthon, családi vagy ikerházak építésére, de befektetésnek is tökéletesen megfelelő.
Ezt mindenképp látnia kell! Még a csendet is lehet hallani. Hívjon bizalommal.
mutass többetmutass kevesebbet

  Környék bemutatása

  Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

  Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

  © 2017