Pellérd eladó nyaraló SzőlőhegyPellérd eladó nyaraló SzőlőhegyPellérd eladó nyaraló SzőlőhegyPellérd eladó nyaraló SzőlőhegyPellérd eladó nyaraló Szőlőhegy
Pellérd eladó nyaraló Szőlőhegy
4 500 000 Ft75 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
Pellérd eladó nyaraló Szőlőhegy
Pellérd eladó nyaraló Szőlőhegy
4,5 M Ft
75 E Ft/m2
  • 5 fotó
  • Térkép
+36 30 377 0140
MagánszemélyGyőrpál Katalin
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó nyaraló

Pellérd eladó nyaraló Szőlőhegy

60 m2alapterület
1 szoba
állapotú
tégla építésű

Az eladó nyaraló leírása Jelentem az ingatlant

Pécs mellett, Pellérden, a szőlőhegyen (Hegyderék dűlőben), a Mecsekre kilátással, jól megközelíthető (kocsival részben betonúton, vagy a dűlő aljáig busszal, onnan gyalog) berendezéssel (bútor, hordók, szüretelő eszközök) együtt eladó egy kétszintes, télen is lakható téglaépület a hozzátartozó 1440 m2 területtel. A teljesen bekerített területen lugas rendszerű 120 tő szőlő (1/3 csemege, 2/3 bor), gyümölcsfák (18 db), rózsák (10 tő) valamint tágas füves „játszóhely” (igény esetén kb. 180 m2 konyhakertnek használható) is van. A művelés nem kapálásos rendszer szerint van kialakítva. Csak füvet kell nyírni.
Az épület alsó szintjén konyha és fürdő sarok, étkező,WC, pinceelőtér van kialakítva, a felső szinti tetőtér lambériázott, padlószőnyeges, hálószobaként funkcionál, összesen a két szint kb. 60 m2 . A tetőtérhez kapcsolódik egy 8 m2 -es terasz, a területen fúrt kút, villany és egy szépen kialakított boltíves pince (lejárat az előtérből), mellette egy szerszámtároló található. Az épület kéménnyel rendelkezik, fűthető. Állandó lakásnak, hévégi pihenőnek egyaránt alkalmas.
A területet az idén zártkertből átminősíttettük kivett területté. Házszám kérhető, bankhitel is felvehető rá, a szerződés megkötéséhez nem kell külön földbizottsági engedély.
A szomszédok rendesek, közülük egy helyben állandó lakos . A környék biztonságos, 1993-tól vagyunk tulajdonosok.

mutass többetmutass kevesebbet

  • félkomfortos
  • egyéb fűtés
  • Tulajdonostól
  • terasz: 8 m2

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018