Szolnok, cím nincs megadvaSzolnok, cím nincs megadvaSzolnok, cím nincs megadva
Szolnok, cím nincs megadva
26 825 800 Ft282,4 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
Szolnok, cím nincs megadva
Szolnok, cím nincs megadva
26,8 M Ft
282,4 E Ft/m2
  • 3 fotó
  • Térkép
+36 20 433 3635
IngatlanreferensEcsédi Edit
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Szolnok, cím nincs megadva

95 m2alapterület
1 és 4 fél szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szolnoki ingatlaniroda eladásra kínálja ezt a második emeleti 1+4 szobás, 95,14 m2-es, 5,04 m2-es valamint 4,88 m2-es erkéllyekkel rendelkező társasházi lakást. Az új építésű projektben 20 lakás kivitelezése van folyamatban, a tervezett átadás időpontja 2018 áprilisa.

10+10 millió forint CSOK igényelhető!!!

Műszaki ismertetés:

Az épület a speciális telekadottságok miatt 5 méteres előkert elhagyásával az ingatlan teljes hosszában beépítésre kerül , az udvar hátsó területén pedig a közlekedő járdák és- utak , parkolók , rakodási helyek zöldterületek kerültek elhelyezésre. Az épülettömeg a jelentős méret miatt középen átjáróval került összekötésre . A zöldterület egy részének biztosítása a társasházi lakásokhoz tartozó emeleti szinten kialakított „ zöldtető„ pihenőpark kialakításával válik igazán élhető egységgé. A lakásokhoz tárolók és közösségi terek lettek kialakítva szintenként.

Az építés során korszerű anyagok, szerkezetek kerülnek beépítésre:
- Vázkerámia falazatok
- Monolit vasbeton pillérváz, gerendák, lépcső- és födémszerkezet
- Műanyag hőszigetelő homlokzati nyílászárók (6 kamrás)
- Homlokzati hőszigetelő 10cm vastag grafitos rendszer, nemes vakolattal
- Lágy PVC és cserép tetőfedés
- Hagyományos fali kondenzációs gázkazánok, egyedi fűtésrendszerek
- Személyfelvonó NEM létesül

A homlokzat kialakításánál fontos szempont a korszerű anyagok, szerkezetek alkalmazása, természetes, nem hivalkodó színek és felületek használata.
A tömegformálást a területre jellemző letisztult kontúr és kialakítás határozza meg. Törekedtünk egy egyszerű, mégis igényes és modern megjelenésű épület kialakítására, mely homlokzati megjelenésével pozitívan hat a környezetére, és a városképet is kedvezően befolyásolja. Lágy homlokzati színek, festett acélkorlát, fehér műanyag homlokzati nyílászárók ill. az üzleteknek megfelelő reklámhordozók.

Épületgépészet :

- Vízellátás: az utcában lévő vízvezetékről történik. Belső vízvezeték anyaga: műanyagcső, a mérőóra engedélyezett terv alapján a lépcsőházi strangban kerül elhelyezésre és mért vezetékként a lakásokba (vizesblokk) bekötve. Vízkezelő és tisztító berendezés beépítése kérésre, értékegyeztetés alapján történhet.

- Csapadékvíz elvezetés: festett acél eresz- és lefolyócsatornával a központi csapadékvíz-gyűjtőbe vezetve - Tartalékfűtés: villamos energiával biztosítható (elektromos kandalló, infra 3).

- Szellőzés: A lakások huzamos tartózkodásra szolgáló helységek szellőzése természetes úton, a természetes szellőzéssel nem rendelkező mellékhelységekben szellőző körtőn keresztül biztosított (gépi ventillátor). A konyhai páraelszívó kivezetése falon keresztül történik. A nappali helyiségbe általános légbeeresztő kerül beépítésre.

Belső gázellátás:

- lakás belső fogyasztói gázvezeték kiépítése acél- vagy rézcsőből a gázkazánokhoz és szükség esetén a gáztűzhely csatlakozáshoz

- gázkazán Western Star Condens +24 Fali Kondenzációs Kombi Gázkazán ERP 24 kW vagy azzal egyenértékű egyéb típusú, kondenzációs, kombi (átfolyós rendszerű) beépítésével, füstcső idomok kiépítésével a gyűjtő kémény csatlakozásáig

- gáztűzhely csatlakozás – külön rendelésre – többlet költség. A gáz- vagy villanytűzhelyet a megrendelő biztosítja.  A konyhabútort és beépített bútorokat az alapár nem tartalmazza!

- gázmérő kötés kiépítése lépcsőházi fogadóba és vezetése készülékhez.

- TIGÁZ Rt műszaki átadás elvégzése, mérők felszereltetése (lakóval közös)

A kazánok beüzemeltetése az egyéb beépítésre kerülő gáz és villamos berendezésekkel együtt a közvetlen garancia és oktatás miatt a lakók feladata. A készülékeket évente felül kell vizsgáltatni!

Központi fűtés:

- radiátoros, melegvizes központi fűtési rendszer kiépítése, lakásonként egyedileg

- csővezeték SP alu. betétes műanyagcsőből, aljzatban szerelve, szigetelve - acéllemez lapradiátorok felszerelése (STAR minőség)

- radiátor szelepek (LUXOR) termosztát fej beépítésére alkalmas kivitelben.

- A termosztát fejek külön megrendelésre felszerelhetők, az alapár nem tartalmazza.

- szobatermosztát computer

- fűtési csővezeték nyomáspróbája, feltöltése  

Vízellátás, szennyvízelvezetés:

- lakásokon belül KA PVC szennyvízvezeték és csatlakozások kiépítése: 1 db fürdőkád ill. – vagy zuhany, 1 db mosdó, 1 db WC, 1 db kézmosó, 1 db mosógép, 1 db mosogató ré- szére (mosogatógép csatlakoztatható)

- lakáson belüli műanyag hideg-melegvíz vezeték és csatlakozások kiépítése: 1 db fürdő- kád ill. – vagy zuhany, 1 db mosdó, 1 db WC, 1 db kézmosó, 1 db mosógép, 1 db mosogató részére

- lakáson kívül (lépcsőház) 1 db hidegvíz almérő kiépítése

- melegvíz ellátás átfolyós rendszerű kondenzációs kombi gázkazánról

- kiépítésre kerül egy közösségi vízellátó rendszer, mely a szeméttároló és a közös használatú helységek vízellátását biztosítja, ill. a zöldtető gondozására és ellátására is – külön vízórából (locsolóvíz)

- a szeméttárolóban vízvételi hely és padlóösszefolyó lesz kialakítva

Berendezések, burkolatok, felületképzések: (lehetőség szerint magyar „minőségi” termékek!):

• Mosdó: ALFÖLDI porcelángyár fehér színű 60 cm-es mosdó, Mofém vagy azzal egyenértékű csaptelep, 2 db sarokszelep, fehér szifon.

• fürdőkád vagy zuhany: max.150 cm-es műanyag (akril) fürdőkád - (egyenes vagy sarok), csőszifon beépítése 55.000,- bruttó értékben elé falazással vagy takaró elemmel kialakítva . A zuhany kialakítása épített jellegű.

• WC: ALFÖLDI Porcelángyár fehér színű alsó vagy hátsó kifolyású földre szerelhető WC kagyló, víztakarékos WC öblítőtartállyal, bekötőcsövekkel, sarokszeleppel

• kézmosó: ALFÖLDI Porcelángyár fehér színű 45 cm-es mosdó, Mofém mosdó csaptelep, 2 db sarokszelep, fehér szifon

• Mosogató: 2 db sarokszelep, szennyvíz csonk

• Mosógép: 1 db mosógép töltőszelep, szennyvíz elvezetés mosógép szifonnal

• padló és falbukolat választható 3.000,- / m2 bruttóárig, hideg vagy meleg padló (a m2 ár a parketta szegőt és alátétlemezt is tartalmazza). Falburkolat magassága a vizes helyiségekben 2,10 m.

• fehér, műanyag erősített pántozású lakásbejárati ajtók, kitekintővel

• belső ajtók szabvány dekor – szín választható. Teli (üvegezett rendelhető értékegyeztetéssel) + kilincs

• belső falak glettelést követően fehér festett vagy egyéb szín választható

Kérés alapján a beépítendő készülékek fajtája a burkolatok magassága, értéke, berendezések kialakítása, válaszfalak ésszerű és igényelt módon, megbeszélés és értékegyeztetés alapján változtathatóak!

Villamos hálózat :

Az elektromos csatlakozás a meglévő utcai elosztószekrényből földkábellel történik. Az elektromos szerelvények a MSZ 2364 szabvány előírásai alapján készülnek. A villamos há- lózat úgy kerül kiépítésre, hogy központilag és szakaszosan is leválasztható legyen. A lépcsőházi mérőtől (1 X 32A ) vezetve a lakások bejárati ajtó fölötti részében kerül kialakításra a szabványos elosztótábla . A helyiségekben a villamos csatlakozók és kapcsolók a megrendelő igényeinek megfelelően kerülnek kialakításra, a lakás rendeltetésszerű használatá- hoz szükséges alapmennyiségben. A kapcsolók és konnektorok fehér színű, Schneider asfora termék család. A gyengeáram ( tévé , telefon , riasztó ) kialakítása is igény szerint, készülékek nélkül.

2.500.000.-Ft-os darab áron garázs vásárlási lehetőség is van!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen bizalommal. A hitel ügyintézése díjmentes!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

hirdetés

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018