hirdetés
Szentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-benSzentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-ben
Szentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-ben
48 000 000 Ft600 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
Szentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-ben
Szentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-ben
48 M Ft
600 E Ft/m2
 • 9 fotó
 • Térkép
+36 70 423 5852
magánszemélyTamás Gábor
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Szentendre eladó lakás a Napos sétányon 9-ben

80 m2alapterület
3 és fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szentendre egyik legszebb részén a Pismány hegyoldalában lélegzetelállító Dunára néző (örök) panorámával rendelkező különleges atmoszférájú lakás, 80nm-es, lakás saját kertrésszel és terasszal, berendezve, bútorokkal. Ára 48mFt.

A lakáshoz 1db saját udvari gépkocsibeálló tartozik, de igény esetén 2 mFt/beálló áron vásárolható zárt garázshely (jelenleg 2db megvásárolható garázshely van még).

A ház a hegyoldalban épült, a lakások egyik oldalfala a sziklás részhez kapcsolódik, emiatt a fűtés költsége nagyon kedvező, jó az épület hőtartása (nyáron kellemesen hűvös, télen jól tartja a meleget, alacsony költséggel fűthető), energetikai besorolása: "A". A fűtés/hűtés távvezérelhető, intelligens. Minden főbb nyílászárón rovarháló illetve távvezérelt, motoros alumínium redőny van kiépítve.

A lakás terasszal és saját kertrésszel is rendelkezik, illetve az alatta elhúzódó erdős sáv is az ingatlan része. Az épület egy, a közterülettől elzárt (távírányítható kapuk illetve külön gyalogos bejárat) lakóparkban helyezkedik el, ahol a gyerekek hatalmas területen szabadon és biztonságban mozoghatnak. A lakópark közössége nagyon kedves, segítőkész, jól szituált és magasan kvalifikált (cégvezető, orvos, tanár, mérnök nyugdíjas, stb...). A lakópark pontos használati és tulajdoni viszonyairól külön szerződés is rendelkezik. A lakóparkban UPC illetve Telekom gigabites internet is van. Az ingatlant távfelügyeletes professzionális riasztó és kamera rendszer védi.

A lakópark és a lakások atmoszférája nagyon egyedi és különleges, teljes mértékben segít kikapcsolódni egy fárasztó nap után, de otthoni szellemi munka végzésére is ideális, nincs utcazaj, nincs jármű forgalom. Buszmegálló, élelmiszer üzlet és óvoda pár percnyi sétával a közelben található. Autóval a Kolossy tér, vagy Óbuda 30 percen belül, Szentendre belvárosa akár sétálva is elérhető.

Az ingatlan per és tehermentes, nem terheli hitel, azonnal értékesíthető és újszerű, beköltözhető felújított állapotban van, bebútorozva.

 • összkomfortos
 • gáz (cirko)
 • északkeleti tájolás
 • Tulajdonostól
 • Energiatanúsítvány: A
 • Épület emelet: földszint
 • terasz: 15 m2
 • parkolás udvaron

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018