hirdetés
Szeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcábanSzeged eladó lakás a Vikunya utcában
Szeged eladó lakás a Vikunya utcában
22 750 000 Ft277,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
Szeged eladó lakás a Vikunya utcában
Szeged eladó lakás a Vikunya utcában
22,8 M Ft
277,4 E Ft/m2
  • 18 fotó
  • Térkép
+06 30 224 3640
ReferensÁcs Róbert
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Szeged eladó lakás a Vikunya utcában

82 m2alapterület
1 és 3 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szegeden, a Vadaspark lakóparkban, 2005.építésű, 9 lakásos társasház 2. emeletén, bruttó 82, nettó 72 m2 alapterületű, 1+3 szobás (nappali + 3 külön bejáratú szobás) nem amerikai konyhás, külön wc jól bútorozható, fiatalos, világos lakás, csendes helyen, 2 tárolóhelyiséggel eladó.
A lakás nagyon szép világos, fekvésének köszönhetően. A rezsi költsége kedvező, kis költségvetésből fenntartható. Télen cirkófűtés, nyáron klíma gondoskodik a kellemes hőmérsékletről. A lakópark gyermekbarát és család centrikus.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018