Szeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobásSzeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobás
Szeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobás
24 900 000 Ft230,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
Szeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobás
Szeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobás
24,9 M Ft
230,6 E Ft/m2
  • 10 fotó
  • Térkép
30 456 5776
IngatlanreferensRókuss Press Bt
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Szeged lakás eladó, Lechner tér, 3 szobás

108 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Szegeden, a Lechner téren, az I. emeleten eladó egy 3,3 méter belmagasságú, polgári jellegű, modernizálást igénylő lakás. A társasházban még egy család lakik, tehát abszolút családias, rendezett körülmények közé költözik az új tulajdonos.
A lakás jelenlegi fűtése konvektoros, illetve fatüzelésű cserépkályha is található az egyik szobában. A fűtéskorszerűsítéshez szükséges kémény felújítás már megtörtént. A Lechner térre néző szobák rendkívül tágasak, világosak, az egész lakás remek adottságokkal rendelkezik, modernizálása, átalakítása során egy csodálatos otthon birtokosa lehet a tulajdonos. A szobák külön bejáratúak. A jelenlegi elosztás: 3 szoba, étkező, külön konyha, kamra, toalett, fürdőszoba. Akár irodaként is tökéletesen hasznosítható az ingatlan. Jelenleg nincs vízóra, de a felújítás során természetesen önálló mérési lehetőség kialakítható.
A társasház homlokzata, belső udvara 2010-ben, a födémszerkezete 2014-ben felújításra került. A lakáshoz nem tartozik sem autóbeálló, sem garázs, de lakossági parkoló bérlettel megoldott az autó parkolása.
A lakás lényegében tehermentes, bármikor megtekinthető, gyorsan költözhető. A környék kereskedelmi, közlekedési, biztonsági szempontból kifogástalan.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018