Pécs eladó új építésű lakás
36 500 000 Ft351 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Pécs eladó új építésű lakás
Pécs eladó új építésű lakás
+06 30 281 3355
IngatlanreferensBartos Zsolt
hirdetés

Eladó lakás

Pécs eladó új építésű lakás

104 m2alapterület
5 szoba
tégla építésű
házközponti fűtés egyedi méréssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pécs-Egyetemváros szívében, az Orvosi Kar közvetlen közelében, modern stílusú, háromszintes, kettő épületből és összesen 16 lakásból álló, exkluzív kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel bíró, elegáns új építésű, egyedi fűtésrendszerrel rendelkező, szigetelt, A+ hőtechnikai jellemzőkkel bíró luxuskategóriájú lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett 2017. június 30.-i, kulcsrakész átadással még leköthetők.
Ezen ingatlan az A épület első emeletén helyezkedik el és összesen 103,82 m2 alapterületű lakótérrel, valamint 5,24 m2 terasszal rendelkezik.
Az adott lakás belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, lehetőség van több lakótér létrehozására is. A hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt ár kategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre.
Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által leginkább kedvelt szektorában található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődők figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. Igény esetén szívesen segítjük a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.
Pontos cím, fizetési ütemezés, illetve további információk kapcsán érdeklődjön bizalommal telefonon, e-mail címen vagy személyesen irodánkban állunk rendelkezésére
mutass többetmutass kevesebbet

  • új építésű
  • komfortos
  • Épület emelet: 1.
  • terasz
  • parkolás garázs

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017