Eladó 4 szobás lakás Pécs, új építésűEladó 4 szobás lakás Pécs, új építésűEladó 4 szobás lakás Pécs, új építésűEladó 4 szobás lakás Pécs, új építésűEladó 4 szobás lakás Pécs, új építésűEladó 4 szobás lakás Pécs, új építésű
Eladó 4 szobás lakás Pécs, új építésű
36 500 000 Ft351 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
Eladó 4 szobás lakás Pécs, új építésű
Eladó 4 szobás lakás Pécs, új építésű
36,5 M Ft
351 E Ft/m2
  • 6 fotó
  • Térkép
+36 30 737 4133
IngatlanreferensBien József
Telefonálok
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 4 szobás lakás Pécs, új építésű

104 m2alapterület
4 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pécs-Egyetemvárosban helyezkedik el a már meglévő 11 lakásos társasház és épül mellette jelenleg a további 5+11 lakásból álló épület. Az épület jogerős építési engedéllyel rendelkezik, a lakáslista végleges, az értékesítés folyamatos. A lakások kulcsrakész átadása 2017. szeptemberére, továbbá 2018. tavaszán várható, még a külföldi diákok lakáskeresése előtt.

A megvásárolt ingatlanokat akár teljes ingatlankezelési szolgáltatás keretében kiadjuk a Pécsen tanuló külföldi diákok számára, így azok biztos, jelentős havi jövedelmet generálnak. Az egy hálószobás lakóegységek berendezéstől és felszereltségtől függően kb. 140.000,- Ft-os, a két hálószobával rendelkező lakások kb.180.000,- Ft-os havi bevételt jelentenek.

A saját célra vásárolt lakásokhoz nagy teraszt és saját kertet kínálunk. Az emelt minőségi beépített anyagok; a tervezésnél, és a kivitelezésnél használt legújabb technológiák; valamint a több évtizedes tapasztalat biztosítja, hogy az épület lakásaival kiváló minőségű, értékálló befektetést jelentő, frekventált helyen található és kényelmesen lakható ingatlant vásárol. A lakások elrendezése az előértékesítés során szabadon változtatható. Az egyedi igények megvalósításában felkészült mérnök csapat áll a rendelkezésére.

Ez a Kelet-nyugati tájolású, 104m2-es újépítésű ingatlan, igény szerint kettő, egymástól független lakóegységég alakítható ki külön bejárattal, almérőkkel. A lakás az első emeleten található, 5m2-es udvarra néző terasz tartozik hozzá. A belső elrendezés a felhasználás céljától függően az előértékesítés ideje alatt változtatható
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017