Pécs 3 szobás új építésű lakás eladó
26 500 000 Ft407,7 E Ft/m2
  • 2 fotó
  • Térkép
Pécs 3 szobás új építésű lakás eladó
+06 30 283 0881
IngatlanreferensHetenyi Ádám
hirdetés

Eladó lakás

Pécs 3 szobás új építésű lakás eladó

65 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
gáz (cirko) fűtéssel

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pécsett az Egyetemváros és a belváros között, csöndes utcában eladó egy új építésű minőségi társasházi lakás. Komoly szakmai tapasztalatokkal és referenciával rendelkező beruházó által megvalósított az épület.
A lakás az épület földszintjén található. Helyiséglista: 2 szoba + amerikai konyha, a fürdőszoba és wc külön helyiségben található, gardrób, közlekedő. A tégla építésű épület 12 cm vastag grafit reflex hőszigetelést kapott, nyílászárói minőségi, csomómentes borovi fenyőből készültek, 3 rétegű hőszigetelt üvegezéssel és aluminium redőnyökkel rendelkeznek. Az épület fűtését Viessmann kondenzációs kazán biztosítja padlófűtéssel, mindezeknek köszönhetően a lakás energetikai tanúsítványa AAA+.

Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által leginkább kedvelt szektorában található, ezért fokozottan ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. Igény esetén szívesen segítjük a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2017