Eladó 3 szobás lakás Pécs, új építésű
Eladó 3 szobás lakás Pécs, új építésű
31 860 000 Ft442,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
31,9 M Ft
442,5 E Ft/m2
  • 1 fotó
  • Térkép
+06 30 283 0670
IngatlanreferensRostás Judit
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Eladó 3 szobás lakás Pécs, új építésű

72 m2alapterület
3 szoba
tégla építésű
Új építésű

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Pécsett a történelmi Belváros szívében, nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező és kiváló referencia munkáiról ismert beruházó által megvalósított, összesen 20 lakásból álló, modern stílusú, háromszintes ökoházban , exclusive kivitelezésű és rendkívül korszerű belső elrendezéssel és felszereltséggel bíró (aluminium elektromos redőny), elegáns új építésű, 12 cm-es grafit szigeteléssel, egyedi geotermikus hőszivattyús hűtő-,fűtőrendszerrel (Padló- és mennyezetfűtés és hűtés) rendelkező teraszos lakások kedvezményes áron és fizetési kondíciók mellett, 2018. május 31.-i átadással még leköthetők.
A hirdetésben szereplő lakás földszinti 72,46 m2 plusz erkéllyel.
A lakóterek mindegyikében kényelmes konyha-étkező-nappali, valamint , további egy, illetve kettő darab, külön bejáratú, szintén kényelmes hálószoba, valamint minden igényt kielégítő, modern minőségi burkolatokkal ellátott fürdő-WC-k kerülnek kialakításra. A lakáshoz igény esetén külön teremgarázs hely is vásárolható azzal, hogy annak megvétele nem kötelező, amennyiben a vevő kizárólag lakást kíván vásárolni. Az adott lakás ingatlan belső elrendezése teljes mértékben a vevő kívánsága szerint kerül kialakításra, a hideg- és meleg burkolatok, a belső nyílászárók, valamint a szaniterek a beruházó által közölt magas műszaki tartalomban foglalt árkategórián belül szintén szabadon választhatóak, így minden egyes ingatlan teljesen egyedi, kizárólag a vevők igényei és fantáziája szerint kerül megépítésre. A lakáshoz 6- 8 m2-es terasz tartozik, melyet az ár nem tartalmaz. A négyzetméter ár kulcsra készen, 440 000 Ft, a terasz négyzetméter ára 220.000 Ft . A finanszírozás három ütemben történik.
Mivel az ingatlant is magába foglaló társasház a város külföldi egyetemisták által leginkább kedvelt szektorában található, ezért ajánljuk mindazon kedves érdeklődőnk figyelmébe is, akik Pécsett kifejezetten befektetési célból kívánnak ingatlant vásárolni. Igény esetén szívesen segítjük a vevőt az ingatlan albérlet útján történő hasznosításában is.
Pontos cím, fizetési ütemezés, illetve további információk kapcsán érdeklődjön bizalommal telefonon, vagy személyesen irodánkban.
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018