Lakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteresLakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteres
Lakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteres
32 000 000 Ft347,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
Lakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteres
Lakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteres
32 M Ft
347,8 E Ft/m2
  • 13 fotó
  • Térkép
+36 30 830 2188
IngatlanreferensBalla Szabolcs
Telefonálok
hirdetés
hirdetés

Eladó lakás

Lakás eladó Nyíregyháza, 92 négyzetméteres

92 m2alapterület
2 és 2 fél szoba
tégla építésű
Újszerű állapotú

Az eladó lakás leírása Jelentem az ingatlant

Nyíregyházán az egyik legjobb helyen, az Ibolya lakóparkban 92 nm-es luxus méretű és kivitelezésű lakás keresi gazdáját, aki élvezni fogja a lakás nyújtotta szabadság érzetet.
Főbb paraméterek közé sorolandó, hogy tégla lakás, műanyag nyílászárói remekül tartják a hőt, vagy éppen szigetelnek a nagy meleg ellen. Gáz cirkó fűtésű, mely padlófűtéssel párosul, klímatizált, 3 hálószoba és egy hatalmas nappali, és ez mind az első emeleten található.
A társasház gyönyörű zöldpázsittal körbevett részen található, és ez a külső megfog, ám a belső megtart. Belépve hangulatos kis közlekedő fogad, melyből mosókonyha nyílik, természetesen tereket kihasználva mosdóval és WC-vel. Tovább megyünk és elénk tárul a monumentális hatást keltő amerikai konyhás nappali, minőségi padlóburkolattal,mely napfényben úszik. A kilátás első osztályú, az erkélyről csodás a panoráma, akár grill partira is alkalmas. A konyha modern, és hangulatos, egyszerűen nem lehet nem szeretni főzőcskézni.
Az előtérből közelíthető meg a 3 hálószoba, a gardrób, fürdőszoba és a második WC helyiség. A  fürdőszoba szintén a modern stílusvilágot képviseli, úgy színeiben, mint minőségében. A szobák laminált padlóval burkoltak, és  nagyon jellemző,hogy  fényárban úsznak, és maximálisan a tulajdonos kényelmét képviselik. Különnyílóak, és a főhálószoba előnye,hogy szintén panoráma tárul elénk az erkélyre lépve.
Ne hagyja ki a páratlan lehetőséget, mert 2 állásos garázs tartozik a lakáshoz, és belső udvari parkolásra is lehetőség adatik. A társasház lakóközössége páratlan, tiszta udvar rendes ház!
IDE TÉNYLEG CSAK BEKÖLTÖZNI KELL!!!! Hívjon és mutatom!
mutass többetmutass kevesebbet

Környék bemutatása

hirdetés

Ingatlanhoz kapcsolódó hasznos szolgáltatások (x)

Neked ajánljukEddigi kereséseid alapján

© 2018